Tahsin GÜZEL

    Tahsin GÜZEL


    TBMM TERÖR ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNİN KORUMA ALANI MI?

    28 Nisan 2023 - 01:05

    Kimse kusura bakmasın, demokrasi adına, Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı hainlik yapanlara gösterilen hoşgörü bir acizliktir!
    Acizlik değilse de bu,devlete karşı yapılan bir ihanettir!
    40 binin üstünde insanımızın katili PKK’yı savunan HDP, bu ülkenin fiili bir siyasi partisi değildir. Eğer fiili bir siyasi parti ise teröristlerin sözcülüğünü ve savunuculuğunu değil, devletin bekasını, birlik ve beraberliğini savunmak zorundadır.
    Bu parti Kürt kökenli vatandaşları da temsil edememektedir, böyle bir oluşuma da demokrasi adına hoşgörülü davranılmamalıdır.
    Ne ABD’de ne de AB ülkelerinde bırakın meclislerinde yer almalarını ufacık bir irtibat bürosu dahi açtırmazlar adama!
    Bu devletin kanunlarıyla parti kimliği kazanacaklar, devletin kanunlarının sağladığı imkanlarla ayrıcalık ve dokunulmazlık imkanı bulacaksın, bu imkanı sağlayan devlet ve kanunlarına uygun hareket etmeyeceksin, İstiklal Marşı yerine 40 bin insanımızı katleden pislik terör örgütünün şarkısını söyleyeceksin, Türk bayrağı yerine PKK paçavralarını sallayacaksın sonra da bu devletin siyasi bir partisi olduğunu sanacaksın.
    Bunlardan medet bekleyen ve destek verenlerin de meşruluğu tartışılır.

    “Biz sırtımızı PKK-PYD’ye dayadık”, “PKK Türkiye Cumhuriyeti Devletini tükürüğüyleboğar” diyen, terörist köpeklerle kamp dedikleri ahırlarda boy boy resim çektirip, demokrasi adına temeline dinamit koymaya çalıştıkları bu devletin Meclisine milletvekili olarak seçtireceksin.
    Bunları aday yapanlar, bunlara oy verenler, bu devletin vatandaşı olamazlar.
    Demokrasi havariliği yapan hangi bir Avrupa ülkesinde devletlerine karşı savaş açan, yıkmaya çalışan terör örgütlerine parti kurdurulur. Halkına terör örgüt temsilcilerini seçtirip meclisinde terör örgütünün sözcülüğünü ve propagandasını yaptırır, demokrasi adına böyle bir oluşumun faaliyetlerine izin verir, hazinesinden milletin parasını verir?
    Bu devlet, teröristleri aleni öven ve sözcülüğünü yapan kamplarda faaliyet gösterip boy boy resim çektiren bir teröristi milletvekili adayı gösteren HDP denilen parti kapatılmalı yeşil, sarı, kırmızı hangi kılığa girerse girsin kuracakları partilere izin verilmemeli buna tepki gösterenleri de vatandaşlıktan çıkartmalıdır….
    İnanın bu teröristlerin TBMM çatısı altında bulunmalarının acısı yanında en az bunun kadar acı veren şey:
    Bir terör başının PKK ile İYİ Parti’nin aynı yerde olduğunu söylemesi karşısında milliyetçi olduğunu söyleyen Meral Akşener’in sesinin çıkmamasıdır. Meral Akşener’in dahi elini kolunu bağlayan bu gelişmeler devletimiz için büyük bir tehlikedir.
    Devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz!
    Bu anlayışa müsaade eden demokrasi bize iki beden büyüktür. Öyle umuyorum ki, Erdoğan 14 Mayıs’ı hayırlısıyla atlattıktan sonra Kandil’deki o terör başlarını kuyruklarından tutup şanlı bayrağımız önünde elleri kelepçeli fotoğraflarını yayınlayacaktır.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum