Tahsin GÜZEL

    Tahsin GÜZEL


    AMERİKA'YA DEĞİL TÜRKİYE'YE HİZMET EDİN

    13 Mayıs 2023 - 12:46

    Millet İttifakı lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti devletinin Cumhurbaşkanı mı yoksa Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye ve Orta Doğu temsilcisi mi olacak, anlamış değiliz.
    Bu nasıl akıl nasıl bir izan?
    Devlet idare etmeye talip bir insan, parti aklıyla değil devlet aklıyla hareket eder, ağzından çıkacak her cümleyi tartar düşünür…
    Kılıçdaroğlu’nun şantaj, montaj ve tezgahçılarını biliyoruz, ustasını da tanıyoruz. Kaset kumpasıyla koltuğa oturduğunu da biliyoruz, ama solcu ve sosyalistlerin Amerikancı olup emir ve komutlarını uygulayacağını bilmiyorduk.
    Amerika’ya şirin görünmek için İnce’nin montaj kasetini Rusya’ya fatura kesmek neyin nesi, Kemal ağa?
    Vallahi Avrupa ve Amerika’ya güvenenin poposu açıkta kalır bilesin! O güvendiğin dağlar emperyalist ağalar bırak malını, canını da alır canını!
    6 ay sonra memur maaşını ödeyemez, ülkeyi tefecinin eline düşmüş müflis tüccar konumuna getirirsin.
    HDPKK’lı dostlarına tırlar dolusu silah veren ve eğiten ABD-AB değil mi? Ülkemizin dönen tekerine taş koyan ABD-AB değil de Rusya’mı?
    Nükleer santrali kuran,S-400’ü veren ABD’mi Bay Kemal?
    Yağmurdan kaçarken doluya tutulur, pirinci ararken evdeki bulgurdan olursun haberin olsun.
    Ne Amerika ne Rusya’ya bel bağlama çünkü devletlerin çıkarı olur, dolayısıyla önemli olanın Türkiye’nin menfaati olduğunu unutma.
    Köye muhtar değil, Türkiye’ye cumhurbaşkanı seçiyoruz.

    Allah aşkına PKK ve FETÖ terör örgütleri yüzünden solun kalesi CHP’nin geldiği duruma bir bakın! 80’li yıllarda meydanlarda solcuları ülkeden atmak için “Komünistler Moskova’ya”diye sloganlar atılırdı. Şimdi ise neredeyse “Kılıçdaroğlu ABD’ye” bağıracak hale geldik!
    Ben 300 milyar doları Kemal ağanın hatırına verdiklerini sanmıştım ama meğer karşılığındaTürk halkını vizesiz Avrupa’ya almak, savunma sanayi yanında uzay ajansımızı kapatıp Atatürk havalimanını ABD’lilere verme vaadi olduğunu anlıyoruz.
    Kılıçdaroğlu’nu devletin başına getirmek isteyen o küresel güçler sözde müttefik olan o emperyalistler; daha dün Irak-İran ve Suriye savaşında ihtiyacımız olan hava savunma sistemini ülkemizden alıp Balkanlara taşımışlardı.
    Bunların attığı kazığı ne zaman unuttunuz, bay Kemal abi?

    Ey Kılıçdaroğlu!
    Atatürk havalimanını vereceğiniz ABD ve istihbarat teşkilatı CIA’nin güdümünde olan o şirket ve ağzına bal süren o devletler Türk halkını sevdikleri için ve senin kara kaş ve gözüne hasta oldukları için kesenin azgını açmıyorlar, bu devleti uydu devleti haline getirmek için senin ağzına bal sürüyorlar…
    Kumpas ve şantaj kasetleriyle rakiplerini bertaraf ettiniz, genel başkan oldunuz. Bu konuda elinize kimse su dökemez, mütevazi tavır, merkez cami imamı görüntünüz,  belki bazı çevrelerce kabul görür ama konu Türkiye olursa bu millet sapla samanı karıştırmaz.
    Anket tezgahlarıyla % 55-60 oy göstererek algı operasyonu yapanların tezgahını da halk yemez.
    Erdoğan cesur bir lider, kaset kumpaslarına boyun eğip şapkayı alıp gitmedi, gitmez de. 15 Temmuz gibi ülkenin en zor gününde senin gibi TV karşısında kahvesini yudumlamadı, topun, tankın karşısında durdu. Bu millet vefayı bilir…
    7’li koalisyonun hırslarına ülkeyi kurban ettiğini ve bu masanın kumar masasına döndüğünü söyleyerek masadan kaçan Akşener’i masaya döndürdünüz.
    Muharrem İnce’ye şantaj ve kumpas yöntemiyle havlu attırdınız.
    Kaset kumpas ustası ABD’nin köpeği sümüklü papazın temsilcilerine kadrolarınızda yer verdiniz.

    Muharrem İnce bunu bildiği için dönmez, masanıza da oturmaz.
    Barış Manço’nun haydi buyurun sofraya şarkısıyla davet etseniz de İnce yemez, karnı tok…
    Sen bırak İnce’yi, o masaya tıpış tıpış dönen Akşener’i kaçırmamaya bak her an her şey olabilir ve kaçabilir.
    Kaçabilir çünkü bebek katili terörist ve hain takımını bu devletin kapılarını kırıp çıkaracaklarını aleni haykırmaya başladılar.
    Devlete, Türkiye’ye, bayrağımıza, milletimize meydan okuyorlar.
    İt ürür kervan yürür ama sabrın da bir sınırı vardır.
    Koltuk değneği olduğunuz HDPKK temsilcileri sizden aldıkları cesaretle çok çirkefleştiler, bence halkı daha fazla zorlamayın!
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum