Tahsin GÜZEL

    Tahsin GÜZEL


    İHANETE MÜSAMAHA GÖSTERMEK DE BÖLÜCÜLÜKTÜR!

    01 Mayıs 2023 - 19:27

    Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında yaşayan, cebinde TC kimliği taşıyan Türk, Kürt, Laz Çerkez, Arnavut,  Arap, Acem, Ermeni, Yahudi her kim olursa olsun bu devletin asli unsurudur.
    Hiç bir ferdin diğerine kaşı bir üstünlüğü yoktur, hepsi aynı hak ve hukuka sahiptir. Farklı olan ise bu devletin kanun ve nizamına karşı duran, huzur ve istikrarını bozmaya çalışanlardır.
    Ülkemizin devlet dairelerinde, askeriye, emniyet, hastane, postane, maliye, adliye ve benzeri kurumlarında sen osun, sen busun diye ayrı muameleye tabi mi tutuluyoruz?
    Azınlık olunca mülk edinemiyor yahut ticaret yapamıyor, dışlanıyor muyuz?
    Tersi yaşanıyormuş gibi devletin düzenine kafa tutan, huzur ve istikrarı bozmaya çalışan, ister ticaret yapan isterse de siyaset yapan hangi ahlaksız olursa olsun bunları ve destek verenleri eleştirmek bir vatandaş olarak hakkım olduğu gibi bunlara hadlerini bildirmek de devletimizin asli görevidir.
    Düşüncelerimi; ‘Toplumu germe’, ‘insanları kamplara bölme’, ‘belirli bir zümreyi hedef alarak huzursuzluk yaratmaya çalışmak’ suçlamalarıyla eleştiren, insan hak ve hürriyetleri, Avrupa kriterleri, demokrasi şarkıları gibi gönüllerinde olmayıp da dillerinde olan o çok okumuş, çok bilmiş toplum psikolojisi uzmanlarına tavsiyem yazılarımı okumamalarıdır!
    Siyasi görüş ve ideolojik saplantılarıyla toplum mühendisliğine soyunmamalarıdır!
    Mensubu olduğum partinin İzmir gibi bir ilinde teşkilatlarının yüzde 60’a yakını Doğu ve Güneydoğu kökenli kardeşlerimden oluşmaktadır. Milletvekillerinin de yüzde 70’i o bölgenin insanlarındandır. Kürtler sadece PKK terör örgütünün sözcüsü ve temsilcisi olan parti müsveddesi HDP’nin kulu kölesi değildir.
    HDP, emperyalist güçlerin uşağı, PKK köpeklerinin sözcüsü ve temsilcisidir. Teröristleri TBMM’ye taşımak için çalışan bir hain yuvasıdır. Kürt gençlerini dağa kaçıran bir ofistir!
    Bu hainliği bilip de destek verenler de haindir. Bunların oyu ile seçilecek ister Erdoğan, isterse de Kılıçdaroğlu olsun, meşruluğu tartışılmalıdır.
    Bu ülke Türk, Kürt ve diğer unsurlarıyla bir bütündür. Bu bütünü bölmeye, istikrarı bozmaya çalışan babam da olsa karşısında olur en ağır dille eleştiririm.
    Bu saatten sonra benim şan-şöhret ve bir makama ihtiyacım yok. Ülkemde insan gibi onurumla yaşamak ve huzurlu bir hayat  sürdürmektir amacım.
    Devlete karşı havlayan köpeklerle aynı dili konuşacak, emperyalist güçlere uşaklık yapacak olanlar meşru, benim eleştirilerim bölücülük olacak!
    Bu çok bilmişlere soruyorum, dünyada böyle bir devlet örneği var mı? Varsa bunun bir örneğini söylemelerini bekliyorum.
    Partiler topyekûn halk ve devlet adına hizmet için kurulur, ideolojisi olur, ideali olur ama devlet ve millet için olur.
    Bir bölge bir ırkın partisi olmaz.
    Ayrıca düzeni bozmaya çalışan illegal örgütlere hizmet uşaklık yapmaz. Uşaklık yapanlara destek verenler de bu ülkenin vatandaşı olamaz.
    Bu devletin bekası, milletin huzur ve müreffeh içinde bir yaşam sürdürmesi adına her tür fedakarlığı yapıp, kar kış demeden görev yapan yiğitlerimi şehit edecek, ülkeme karşı savaş açacak bu soysuzların militanlarını TBMM’ye taşıyacaklar, ben sessiz kalacağım öyle mi?
    Terör köpeklerinin sesi ve temsilcisi oldukları tespit edilecek, tescillenecek buna rağmen meşru bir parti muamelesi yapılacak.
    Oy vereni de destek olanı da bunlardan medet umanı da kimse kusura bakmasın, haindir!
    Bunlar bu ülkenin vatandaşı olamaz. Yiğitlerin katilleri bu ülkede at oynatırsa benim huzurum da düzenim de olmaz.
    Ateş düştüğü yeri değil bütün milleti yakıyor, siyasilerin bir oy uğruna eğilip büküldüklerine de şahitlik ediyor. 15 Mayıs’tan sonra yazıp çizeceğimiz çok şeyler olacak. Olacak çünkü bu devlet aşiret devleti değildir…
    Irak’tan Saddam, Suriye’den Esad zulmüyle Türkiye’ye sığınanların yüzde 50’si Kürt kökenliler olduğu unutulmamalı.. PKK, Kürtlerin temsilcisi değil emperyalist güçlerin Ermenistan patentiyle kurduğu Asala örgütünün devamıdır, bu da göz ardı edilmemelidir.
    Devamı yazımda HDP savunucusu ve ABD sevicileri olan sosyal demokratların Atatürk Havalimanı’nın sözde Türk kökenli ABD şirketinden söz ederek çok bilmişlere kaldığım yerden cevaplarını vereceğim.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum