• Reklam
Tahsin GÜZEL

Tahsin GÜZEL


HAYDİ GÖRELİM ŞU MERAL HANIMLA İLGİLİ DOSYAYI!

04 Mart 2023 - 21:35

2022 yılının 7’nci ayında; Meral Akşener, Mansur Yavaş ve İmamoğlu’nun ana- oğul tezgahıyla siyasi entrikalarını bir şehirli ve bir köylü hikayesiyle anlatarak, Akşener ve manevi oğul İmamoğlu’nun, bay Kemal’i saf köylü sandıklarını fakat aslında kendilerinin saf olduğunu, bu oyunun yakında ortaya çıkacağını birliğin bozulacağını ve hayallerinin de suya düşeceğini yazmıştım.
Hikaye bu ya…
Uyanık bir şehirli bir köye gitmiş, elinde lamba tespih çeker gibi sürekli lambayı yakıp söndürüyormuş. Bu mahalde köylünün biri elinde bir sigara,  lambadan yakmak için uğraşıyor,ama bir türlü denk getiremiyormuş. Bu durum önce uyanık şehirlinin hoşuna gitse de mücadele uzayınca köylüye ‘ulan sen saf ve akılsız msın bu ne kibrit, ne de bir ateş, bundan sigara yakılmaz’ deyince, saf gördüğü o köylü de ‘ben ne safım, ne de akılsızım. Ben sigara yakmak için değil, senin pilini bitirmek için uğraşıyorum’ demiş.
Bu hikâyeden yola çıkarak o günler Kılıçdaroğlu’nu saf sanmayın, bay Kemal siyasi entrikaların farkında, İstanbul’u bırakıp şehir şehir gezen ve reklamlarına harcadığı milyonlarca lirayla kamuoyuna kendini tanıtan ve pazarlayan İmamoğlu ve çok bilmiş Akşener’in pilini bitireceğini iddia etmiştim.
Kılıçdaroğlu aynen dediğim gibi İmamoğlu’nun da, Akşener’in de pilini bitirdi bu süreçte. Aynı zamanda tartışma konusu olan genel başkanlık koltuğunu da kurtardı.
Cumhurbaşkanı olmak iktidara gelmek onun için çok önemli olmadığı bir gerçek. Allah Kılıçdaroğlu’na uzun ömür versin CHP’nin başında da daima kalsın, sayın Cumhurbaşkanı bundan daha güzel bir muhalefet bulamaz. Benim de bay Kemal gibi bir muhalefetim olsa vallahi 20 sene değil, 40 sene daha iktidar olur ve koltukta kalırım.
Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’a da Allah sağlıklı uzun ömürler versin partiye dolmuş bir sürü vizyonsuz, teşkilatları işgal etmiş, burnu Kaf dağında olan AK Partili değil AKP’lilere rağmen hala iktidarda.
Buna rağmen millet sayın Cumhurbaşkanını tekrar yüzde 50’nin üstünde oyla seçecek ve devletin başına oturtacak. Sayın Cumhurbaşkanı bir de şu teşkilatları bir kapatsa, ayrıca etrafında ikballeri için kılıktan kılığa giren bazı millet vekillerini de bir kovsa, bu millet inanın kendisine yüzde 65’in üstünde destek verir…

Gelelim şu millet ittifakına…
Bu ittifak aslında eksilmedi, masanın altında gizlenen, malumlar masaya oturacak ve artısız net 6’lı olacaklar. Olacaklar ve Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak ,ama kazanması mümkün olmayacak. Ayrıca İYİ Parti masadan ayrıldığı için Kılıçdaroğlu karlı çıkacak. Nedeni ise İYİ Parti’nin genelinden zaten oy alamayacaktı, HDP’nin geneli de İYİParti nedeniyle oy vermeyecekti. Şimdi CHP’nin gizli aşkı olan ve  gönül bağı bulunan HDP, Kemal beye tam destek verecek, alacağı yüzde 20 oy belki 25-30’lara çıkacak…
Bay Kemal abim böylelikle, işini garantilemiş oldu, olan Meral ablama oldu, şimdi Meral ablam düşünsün!
Düşünsün çünkü beraber politika yaptığımız, söz konusu namı diğer kabadayı eski Bakan Yaşar Okuyan beyefendi önemli dosyaları ortaya koyacak, bakın neler olacak neler!
Meral ablamızın foyaları ortaya çıkacak...
Meral ablam kendini uyanık şehirli sanıyor ama inanın çok saf…
Neden mi?
Kamuoyunda biraz abartılınca kendini önemli bir güç ve partisinin de iktidar olacağını sandı, gittiği her şehirde Meral ablanın gözüne girmek adına yazdıkları senaryoya buldukları oyunculara oynatarak aldatıldı.
Ablam da bu tiyatroları gerçek sanıp basının önüne çıkıyor, “vay açlıktan ölmüşler vay memleket bitmiş esnaf yok olmuş” diyordu.

Yaşar Okuyan’ın ablamla ilgili elinde herhangi bir dosyanın olmadığını biliyorum ama senaryoyu yazıp gözüne girmek için oyuncuları sahneye çıkartıp katmerli yalanları söyleyenleri iyi tanıyor ve biliyorum.
Biliyorum çünkü Yaşar Okuyan’ı tanıdığım gibi Meral ablamı da iyi tanırım.
Meral ablam Refah-Yol hükümetinin yıkılmasında tencereyi kaynatacak ateşi yakanlardandı. Hükümetin yıkılmasına neden olmak için transfer edilen milletvekillerinin bazıları benim arkadaşımdı. Bugün yanında olan bazı kurmaylarını tanıdığım gibi onları da iyi tanırım…
Meral ablam hep aldatılıyor, yanında olan kurmaylar İzmir’de ziyaret ettirdiği Esnaf Odaları Birliği’nde “esnaf yok oldu, bizi kurtar” laflarına kandı. 50 bin kişinin çalıştığı dünyaya örnek olan Ayakkabıcılar Sitesi’nde bir kişi dahi çalışmıyor ve bütün dükkanlar kapalı diye katmerli yalan söyleyene de inandı…Aynen İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a inanıp kandığı gibi…
Sayın Akşener, İzmir’de esnafın geleceği olan BESAŞ şirketinin içini boşaltan, esnaf mağdur olurken kendileri bir kuruş ticari faaliyetleri olmadığı halde vergi rekortmenleri arasına girenler Akşener’i oyuna getirdiler, aynen millet ittifakının kendisini oyuna getirdiği gibi…
Meral Akşener’in İESOB’u ziyaretinde özellikle ayakkabı imalatçılarıyla ilgili kendisine aktarılan bir cümlenin bile doğru olduğunu, o sitede faaliyet gösteren 50 bin kişi ve 3 bin işletmeden bir kişi doğrulasın tüm varlığımı bir hayır kurumuna bağışlayacağım.
Tamamı yalan hem de kuyruklu yalan.
Ayakkabıcılar Sitesi o gün de bugün de tam gaz çalışıyor ve üretim hiçbir zaman durmamıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum