Tahsin GÜZEL

    Tahsin GÜZEL


    AÇ TAVUK RÜYASINDA DARI GÖRÜRMÜŞ!

    12 Aralık 2022 - 15:50

    Türkiye sınırlarını aşıp dünya ile rekabet edilecek projelerden söz eden CHP rüyasında darıyı değil, ambarını da görmeye başladı.
    Ama gerçek olan bir şey var, sonuç değişmeyecek.
    Çünkü dün başka bugün başka konuşmakla, bölge ve yöreye göre hareket etmekle, nabza göre şerbet vermekle olmuyor. Tutarlı olmak ve topluma güven vermekle rüyalar gerçek olur…
    Ülke adına yapılan doğru işler için dahi olumlu bir tavır sergilemeyen CHP yöneticileri, bu tutum ve davranışlarıyla sadece takım tutar gibi fikri zikri değişmeyen CHP’lerden oy alırlar…
    Toplumun genelinden oy alıp ikinci kümeden birinci lige çıkmak ve iktidar olmak istiyorlarsa önce bu tutumlarından vazgeçmeliler. Aksi takdirde ülke sınırını aşacağını iddia ettikleri projeleri dahi itibar görmeyecek.
    İşleri zor.. Zor çünkü DEĞİŞMELİLER.
    Ayrıca kendilerini bu devletin tek sahibi, kendileri gibi düşünmeyenleri de ikinci sınıf vatandaş görme gafletinden de vazgeçmeliler.
    Çünkü bu hastalık CHP’yi 50 senedir yüzde 20- 25 oyun üstüne çıkarmamıştır,

    CHP, Atatürk’ün kurduğu parti de ola sadece adı kalmıştır. Saplantılı yöneticiler partinin ruhunu da değiştirmişlerdir. Dahası Atatürk’ün parti üzerindeki referansını da bitirmişlerdir.
    Ülke adına doğru işler de yapılsa bunu desteklemeyen zihniyetler partiyi işgal etmişlerdir.
    Yüce Atatürk’ün parti üzerindeki anısını yaşatmak ve iktidar olmak istiyorlarsa, Atatürk’ün mirası olan CHP’nin elbisesini giymiş, özünde HDP bedeni taşıyan yöneticileri tasnif etmeliler, tasnif edilen gerçek CHP’liler de geri kazanılmalıdır.
    Türkiye’nin iki yakasının biraraya gelmesini istemeyen ülkelerle aynı dili konuşmayı da bırakmalılar, koro halinde Tayip Erdoğan düşmanlığını da bırakmalılar…
    Bir de yerel idarecileri, çiçek böcek festivali ve modası geçmiş konserlerle meşgul olma yerine halka hizmet etmeliler.
    Aksi olur rota değiştirmezler ise CHP, bırakın birinci lige çıkmayı üçüncü kümeye düşecek.
    Halep oradaysa arşın burada, seçim sathına girdik hep beraber görürüz…
    Politika partiden ziyade ülke adına yapılmalı ülke çıkarları göz ardı edilmemeli.

    Ülke çıkarları ve ecdat sevgileri de sadece dillerinde… Örnek mi? 10 Kasım Cumhuriyetin kurucusu ve Türk milletinin değeri olan Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü.. Onu bile sulandırdılar.
    Söylemleri boş ve takiye.. Millet olarak yas tutup, dua etmemiz gerekirken CHP’li bazı belediyeler ve bazı sözde Atatürkçüler bu hüzün yaşadığımız önemli günü dahi eğlenceye döndürmüşlerdir.
    Anmaları “kokteyller, şarkı türkü eşliğinde dans etme” olmuştur.
    Yesinler böyle sevgiyi…
    Nasıl bir anlayış ki konserler düzenleyerek göbek atılıyor, çılgınlar gibi zıplayark dans ediyor, havai fişekler atılıyor. Bu mu kayıp ettiğin değerin gidişine üzülmek?
    Samimi değiller.. Çünkü şanlı ordumuza iftira atıp uluslararası camiada tartışma ortamı yaratanlara sahip çıkmak, Atatürk’ün mirası olan T.C. devletini “kirli para aktarıyor” gibi göstermek, Azerbeycan başta olmak üzere Türk devletlerine sahip çıkılmasına karşı çıkmak, Ermenistan- Yunanistan ve şer devletlerle aynı dili konuşmak samimiyetsizliktir.
    Bbu yolun yolcusu olan partilere sağduyu sahibi millet oy vermez, 50 sene daha geçse yine iktidar yapmaz.  

    Ben aynı zamanda sanayiciyim.. Ürettiğimi Avrupa’ya sattığım gibi bazı üretim parçalarını da dışarıdan alıyorum. Amerika ve bazı Avrupa ülkeleri ürettiği uçakların dahi parçalarını dışarıdan alıyor.
    Sanayici için uçak, top-tüfek-tank, araba üretmek risktir. Yatırım yapmadan, bankalar gibi faaliyet dış gelir elde etmek varken riskli işe yatırım yapan, ülke ekonomisi yanında savunmasına katkı sağlayanlar takdir edilmeli, yatırım yapan sanayicilere aba altından sopa gösterilmemeli.
    CHP kadroları bırakın takdiri tehdit ediyorlar.. Üretmeden dünya ile nasıl rekabet edilecek!   
    Bu millet için siyasiler ve partileri önemli değildir. Önemli olan bu devlettir, gerisi teferruattır.
    İstihdam yaratan, ülke adına bir taş üstüne taş koyanlar karşısında partiler düğme iliklemeli.
    Sü uyur düşman uyumaz.. Şer odakların köpekleri dün de vardı, bugün de var ve hep olacak.
    Yapılan operasyonlarda şehitlerimiz millet olarak ciğerimizi yakıyor. Mazlum milletlerin her daim yanında olan devletimize karşı olan köpeklerin maşaları ve  sempatizanlarına hoşgörü gösterilmemeli, iktidar olma uğruna vatan hainlerinin temsilcilerine sahip çıkılmamalı.
    Bu millet açlığa sıkıntılara katlanır. Katlanır ama bu devletin zaafa uğramasına katlanamaz
    Bugün A Parti iktidar olur, yarın B parti.. Bu milletin gideceği başka bir Türkiye yoktur.

    CHP  bu milletin oyunu almak istiyorsa toplumun tamamını kucaklayacak, zihniyet değişikliğine gitmeli, boş lafları bırakmalı. Aksi halde iktidar olma hayalleri suya düşer.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum