Tek başına ağlarken bulundu

    Evinden uzaklaşan 3 yaşındaki erkek çocuk, üç saat sonra sağsalim bulundu

    Tek başına ağlarken bulundu
    21 Ağustos 2020 - 23:01 - Güncelleme: 21 Ağustos 2020 - 23:06
    İzmir’in Urla ilçesinde kaybolduğu bildirilen 3 yaşındaki çocuk Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan Derse'nin koordinesinde yapılan arama çalışmaları sonucu, üç saat sonra bulunup ailesine teslim edildi. 
    Saat 13.00'te 112 ihbar hattını arayan bir kişi 3 yaşındaki erkek çocuğunun, dışarıda oyun oynadığını, eve girip çıktığında oğlunu bulamadığını bildirdi.
    İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan Derse'nin koordinesinde ihbarın yapıldığı Yelaltı Mahallesi Kamanlı Tepeevleri bölgesine giden ekipler arama çalışması yaptı.
    Emniyet Müdürü Derse'nin de katıldığı ve üzerinde beyaz atlet bulunan, altı çıplak, ayağında turuncu terlik olan erkek çocuğun bulunması için yapılan çalışmalara, AKS 110 ekipleri de katıldı.
    Bölgede bulunan her yer didik didik arandı. Yaklaşık üç saat sonra aramalar sonuç verdi. Çocuk, kaybolduğu bölgeden 600-700 metre mesafede makilik alanda, İzmir – Çeşme otoyol çıkışı yakınlarında tek başına ağlarken bulundu.

    Hastenede sağlık kontrolünden geçirilen erkek çocuk İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görevli olduğu öğrenilen babası C.D’ye ve annesine teslim edildi.

    Anne ve baba, çocuğunu arama çalışmalarına bizzat katılan Urla Ilçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan Derse,polis memurları ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti. 
    (Fotoğraflar: Kemal ERGÜN)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum