Mehmet Sadık Tunç, "Karabağlar çağdaş belediyeciliği hakediyor"

    AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

    Mehmet Sadık Tunç, "Karabağlar çağdaş belediyeciliği hakediyor"
    29 Şubat 2024 - 12:28
    Mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler gerçekleştiren Tunç, bundan böyle Karabağlar’ın icraat ile anılacağına dikkat çekerek, “Biz Karabağlar’da her zaman gelişim ve değişimden yana olacağız. İlçemizin gelişimini engelleyen bir belediye anlayışı bundan sonra Karabağlar’ı yönetmeyecek. İcraat yolundaki tüm engelleri kaldıracağız. Bu şehir çağdaş belediyeciliği hak ediyor” dedi.





    “VATANDAŞIN ŞANSINI ELLERİNDEN ALIYORLAR”

    Göreve geldikleri 1 Nisan gününden sonraki ilk işlerinden birisinin TOKİ’ye açılan davaları geri çekmek olduğuna değinen Tunç, “Belediyecilik adına icraat yapmayan, vatandaşına en ufacık hizmeti bile çok gören yerel yönetim öylesine işi abarttı ki, çekilen kura sonucu hak kazanan 750 ihtiyaç sahibi vatandaşın şansını bile gasp ettiler. Açtığı yersiz davalarla inşaat başlama sürecini uzatan yönetim, yıllardır vatandaşın hak ettiği evlere yerleşmesinin önüne geçti” ifadelerini kullandı.



    “30 BİN VATANDAŞIMIZI GÖRMEZDEN GELİYORLAR”

    Yerel yönetimin TOKİ’ye Karabağlar’da açtığı dava konusundaki iddialarına da değinen Tunç, sözlerini şöyle tamamladı, “Karabağlar Belediyesi, ilçede yeni konuta ihtiyaç olmadığını iddia ederek TOKİ’nin yapacağı konutlara mahkemeye yoluyla itiraz ediyor. Sizlere soruyorum ilçemizde, depreme dayanıklı, yeni konutlara ihtiyaç yok mu? Eğer böyle bir ihtiyaç yok ise TOKİ’nin 750 kontenjanlık konut edindirme programına 30 bin başvuru nasıl oldu? Bunlar başvuru yapan 30 bin vatandaşımızı yok saymak değil mi? Kendi makamlarında ve evlerinde konfor içinde oturanlar 30 bin vatandaşımızı görmezden geliyorlar.”
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum