Muharrem İnce çekiliyor mu?

    Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kurmaylarıyla toplantı yaptığı ve toplantıda çoğunluğun çekilme yönünde karar alındığı bilgisi paylaşıldı. İnce'nin henüz karar vermediği, saat 14.00'da açıklama yapacağı duyuruldu.

    Muharrem İnce çekiliyor mu?
    11 Mayıs 2023 - 12:37
    Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seks kasedi kumpası sonrası kurmaylarıyla toplantı yaptı. Toplantıda çoğunluğun çekilme yönünde karar aldığı öne sürülda. İnce’nin kararını saat 14.00’da yapacağı açıklamayla duyuracağı öğrenildi.

    “11 İSİMDEN 8’İ ‘ÇEKİLELİM’ DEDİ”

    İnce’nin bir otelde 11 yakın çalışma arkadaşıyla bir toplantı yaptığını ifade eden Erkin “Bu 11 isimden 8’i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce’ye aktarıyor. Bunun üzerine İnce ‘bunu bir düşünelim’ diyor. Şuan partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak” dedi.

    SAAT 14.00’DA AÇIKLAMA YAPACAK

    Memleket Partisi’nden yapılan açıklamada ise “Cumhurbaşkanı adayımız ve Memleket Partisi Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce, bugün saat 14:00’de Parti Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenleyecektir.” denildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum