Kemal Zorlu özlemle anıldı

    Duayen sanayici ve unutulmaz spor adamı için vefatının birinci yıldönümünde Pınarbaşı Kabristanı’ndaki mezarı başında tören düzenlendi.

    Kemal Zorlu özlemle anıldı
    27 Mart 2024 - 10:09 - Güncelleme: 27 Mart 2024 - 10:16
    Törende yapılan konuşmalarda Kemal Zorlu‘nun dürüst, çalışkan ve başarılı bir iş insanı, sevgi dolu bir vefa adamı olduğu vurgulandı.

    İş dünyası ve spor camiasına önemli hizmetlerde bulunan duayen sanayici, Türk Sporu’nu çeşitli kademelerde hizmet veren unutulmaz spor adamı Kemal Zorlu, vefatının birinci yıldönümünde sevgi ve özlemle anıldı. Bir çok sektörde önemli yatırımlara imza atan, ilkleri gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşlarında, vakıflarda önemli görevler üstlenen, özellikle İzmir’de birçok projeye öncülük eden Zorlu için, Pınarbaşı Kabristanı’ndaki mezarı başında düzenlenen törene, Kemal Zorlu’nun ailesi ve yakınları,  ESİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sıtkı Şükürer, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, İzmir’in eski İl Emniyet Müdürü Halil Tataş, Altay Spor Kulübü eski başkanlarından Ahmet Taşpınar, iş dünyasından, spor camiasından isimler, Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle, çalışma arkadaşları katıldı.

    Törende açılış konuşmasını yapan Mazhar Zorlu Holding Genel Koordinatörü Mazhar Zorlu, anlamlı günde yanlarında olan herkese teşekkür etti ve “Buradaki tablo Kemal Zorlu’ya duyulan sevginin ne kadar büyük olduğunun bir göstergesidir” dedi. Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu ve Ege Sanayici İş İnsanları Derneği (ESİAD) Başkanı Sibel Zorlu ise Kemal Zorlu’nun iş hayatı ve sosyal yaşamdaki değerlerine sahip çıkmak zorunda olduklarını belirterek, “Ondan devraldığımız bayrağı, aynı azim ve çalışkanlıkla en yükseğe taşıma gayreti içindeyiz” dedi.

    Zorlu’nun çalışkan, vefalı, yardımsever ve insan sevgisiyle dolu biri olduğunun vurgulandığı törende en son söz alan Semra Zorlu,  eşini sevgi, saygı ve özlemle anan herkese teşekkür etti. Tören, bir yıl önce sonsuzluğa uğurlanan Kemal Zorlu için edilen dualarla sona erdi.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum