İtalyan Torbreck gözlükler İzmir'de

    İtalyan Torbreck marka güneş gözlükleri İzmir'in en  seçkin optik mağazalarında satışa sunuluyor.

    İtalyan Torbreck gözlükler İzmir'de
    30 Ağustos 2023 - 12:04 - Güncelleme: 30 Ağustos 2023 - 17:37
    Onlarca renk ve seçeneklerde olan Torbreck marka gözlüklerin camları uv 400 korumalı olduğu için güneşin zararlı ışınlarını absorbe ediyor. Kadın, erkek, çocuk modelleri mevcut olan gözlüklerin kısa zaman içinde Türkiye'nin her şehrinde satışa sunulacağını söyleyen yetkililer, Torbreck'in kısa sürede en trend markalar arasında yerini alacağını vurguladı.
    Ürünler, "müşteri memnuniyeti sonsuz" sloganıyla hareket eden firma tarafından 2 yıl boyunca her türlü yıpranma, arıza veya kırılmaya karşı yedek parça ve aksesuar garantisi altında.



    Geceleri araç sürüş anında karşıdan gelen farları absorbe eden ve karanlığı aydınlatan drever camları bulunuyor. Bulutlu havalarda veya kapalı mekanlarda aksesuar amaçlı rengarenk açık renk camlı (sarı, mavi, pembe, mor,) gözlükler ve koyu renk camlı güneş ışınlarını süzenler, çok amaçlı kullanılarak tüm yaşam tarzına hitap ediyor.
    Bostanlı Emre Optik, Narlıdere Marka Optik, Güzelbahçe Marka Optik, Alsancak Dior Optik ve Yeni Girne Ferruh Filiz Optik'te satışına başlanan Torbreck güneş gözlükleri, gördüğü ilgi ve satış karşısında mağaza sahiplerinin gözde ürünleri arasında yer alıyor.
    Tanıtım amaçlı şimdilik 1500 liradan satışa sunulan Torbreck'ler, kısa zamanda rünya çapında ün kazanacak gibi görünüyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum