Botoks ölümünde flaş gelişme

    Botoks yapıldıktan sonra ölen Kübra Boyraz'la ilgili hakkında tutuklanmaya yönelik yakalama kararı bulunan doktor Öner Ö., İzmir'de polise gidip teslim oldu. Adliyeye sevkedilen Dr. Öner Ö., tutuklandı. Böylece bu olaydan dolayı tutuklu sayısı 2' ye yükseldi. Daha önce tutuklanan klinik sahibinin dosyası kabarık.

    Botoks ölümünde flaş gelişme
    27 Eylül 2020 - 18:29 - Güncelleme: 27 Eylül 2020 - 21:54
    Bahri Karataş (KHA) 

    Kübra Boyraz'ın ölümüyle ilgili hakkında tutuklama verilen Erdal D.' nun daha önce de  A. A. isimli kadına kalça dolgusu yaptığı ve bu olaydan dolayı Karşıyaka Adliyesi'nde yargılanıp 4 yıl ceza aldığı öğrenildi. Kliniğin sahibi Erdal D.'nın ayrıca L.Ş.,isimli kadına da bir yıl önce kalça dolgusu yaptığı ve kadının  3.5 ay yoğun bakımda tedavi altına alındığı, şüpheliden şikayetçi olmadığı öğrenildi. 

    Estetik yaptırmak üzere Beylikdüzü’nde gittiği güzellik merkezinden çıktıktan sonra fenalaşıp ölen Kübra Boyraz’ın ölümü ile ilgili soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. 
    Hakkında tutuklanmaya yönelik yakalama kararı bulunan Pratisyen Dr. Öner Ö., İzmir'in Karşıyaka İlçesinde bulunan Merkez Polis Merkezi Amirliği’ne gidip teslim oldu. Öner Ö., polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Öner Ö, tutuklanarak cezevine gönderildi.

    Hakkında yeniden yakalama kararı çıkarılması sonrası İzmir'de gözaltına alınarak İstanbul'a getirilen ve tutuklanan estetik merkezinin yetkilisi şüpheli Erdal D'nin ise daha önce de Karşıyaka İlçesinde A.A. isimli kadına da kalça dolgusu yaptığı ve bu olaydan dolayı yargılanıp ceza aldığı öğrenildi. 

    Erdal D'nın A.A.'ya dolgu yaparken görüntüyede kaybettiği ortaya çıktı. Erdal D'un bir yıl önce de L.Ş.,isimli kadına da kalça dolgusu yaptığı ve kadının 3.5 ay yoğun bakımda tedavi altına alındığı, kalçasının çürüdüğü, mağdurun şikayeti olmadığı ortaya çıktı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum