Başkan Oran'dan tepki

    Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un dövülmesiyle ilgili olaya bir tepki de Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan geldi.

    Başkan Oran'dan tepki
    03 Ağustos 2020 - 22:29

    Ünlü top model Daria Kyryliuk’un ve arkadaşlarının Çeşme’de Momo Beach tesisinde maruz kaldıkları şiddete bir tepki de Belediye Başkanı Ekrem Oran’dan geldi. Oran; "Sebebi ne olursa olsun kadına el kaldırılamaz, İstanbul Sözleşmesi'ni savunduğumuz bu günlerde tüm Çeşme ailemin benimle aynı görüşte olduğunu düşünüyor ve şehrimizde bu tarz üzücü olaylarla bir daha karşılaşmamayı ümit ediyorum." sözlerini kullandı.

    ‘’Kadına kalkan eli lanetliyorum’’ başlığıyla paylaşımda bulunan Oran sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’İzmir'in turizm lokomotifi olan Çeşme'miz yıllardır hoşgörü ve sevgi kenti olarak milyonlara kucak açıyor. Geçen gün şehrimizde misafirimiz olan bir turist hanımefendinin karşılaştığı üzücü olayı lanetliyorum. Sebebi ne olursa olsun kadına el kaldırılamaz, olayın sorumlularının hak ettiği cezayı almasını diliyorum. Çeşme'mizde yer alan tüm işletmelerimiz hoşgörülü ve misafirperverdir.

    İSTANBUL SÖZLEŞMESİ VURGUSU

    İstanbul Sözleşmesi'ni savunduğumuz bu günlerde tüm Çeşme ailemin benimle aynı görüşte olduğunu düşünüyor ve şehrimizde bu tarz üzücü olaylarla bir daha karşılaşmamayı ümit ediyorum.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum