Urla manyağı yakalandı

    Urla'da motosikletle giden iki gence çantasıyla vurup düşüren ve hastanelik olmalarına neden olan şüpheli C.C. yakalandı.

    Urla manyağı yakalandı
    25 Kasım 2022 - 19:43 - Güncelleme: 25 Kasım 2022 - 20:12
    Bahri Karataş (KHA)

    İzmir'in Urla ilçesinde 3 gün önce yaşanan olayda, yoldan geçen motosiklet üzerindeki gençlere çantayla vurup yaralayan şüpheli C.C. gözaltına alındı. C.C., ilk ifadesinde, "Motosikleti serseri gibi kullanıyorlardı. Bana çarpacaklar diye korktum. Korkutmak için çantayı rastgele savurdum" dedi.
    Olayda yaralanan motosiklet sürücüsü Cem K.'nin sağlık durumununda düzelme olduğu belirtildi.

    Dehşete düşüren olay 22 Kasım’da sabah 08.30 sıralarında Bülent Baratalı Bulvarı üzerinde bulunan bir bankanın önündeki otobüs durağında meydana geldi. Motosikletle caddede seyir halinde olan Cem K. ve arkasındaki Mesken A., önüne birden otobüs durağında kaldırımda elinde çanta ve üzerinde fosforlu pantolon olan erkek bir kişi yola inip henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı çantayla vurdu.



    Motosiklet sürücüsü Cem K., vurmanın etkisiyle dengesini kaybedip, önünde seyir eden otomobile çarpıp,  arkasındaki yolcuyla birlikte metrelerce yerde sürüklendi. Çantayla gençlere vuran kimliği belirsiz adam ise hiçbir şey olmamış gibi çantasını alıp ortadan kayboldu. Olay anında durakta bulunanlar ise adama müdahale etmedi. Yaralanan Cem K., ambulansla hastaneye kaldırıldı.
    Olay anı bir isyeri kamerası tarafından kaydedildi. Polis, olayı gerçekleştiren kimliği belirsiz adamı yakalamak için çalışmalara başladı.

    Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede bulunan güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, olayı gerçekleştiren kişinin kimliği tespit edildi. İlçede oturmayan ve asansör tamir işinde çalışan şüphelinin C.C. olduğunu tespit etti . 

    C.C., emniyete çağrıldı, ekipler tarafından gözaltına alındı. Şüpheli ilk ifadesinde ise "Durakta otobüs bekliyordum. Motoru serseri gibi kullanıyorlardı. Bana çarpacaklar diye korktum. Onları korkutmak için çantayı rastgele savurdum" dedi.
    Şüpheli C.C., işlemlerin tamamlananmasının ardından yarın mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecek.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum