Urla manyağı, böyle hastanelik etti!

    Motorla geçen iki kişiye çantayla vurup, yaralanmalarına neden oldu. Polis, olayı gerçekleştiren üzerinde fosforlu pantolon olan şüphelinin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

    24 Kasım 2022 - 18:00 - Güncelleme: 24 Kasım 2022 - 18:14
    Bahri Karataş (KHA)

    İzmir'in Urla İlçesinde iki gün önce yaşanan olayda, yoldan geçen motosiklet üzerindeki gençlere çantayla vuran kimliği belirsiz bir kişi yaralanmalarına neden oldu. Yaralanan Cem K. hastanede tedavi altına alındı. 

    Olay, 22 Kasım’da sabah 08.30 sıralarında Bülent Baratalı Bulvarı üzerinde bulunan bir bankanın önündeki otobüs durağında meydana geldi. 
    Motosiklet ile caddede seyir halinde olan Cem K. ve Mesken A., önüne birden otobüs durağında elinde çanta  ve üzerinde fosforlu pantolon olan erkek bir kişi yola inip, henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı çantayla vurdu.



    Motosiklet sürücüsü vurmanın etkisiyle dengesini kaybedip arkasındaki yolcuyla birlikte yola düşüp, metrelerce yerde sürüklendi. Çantayla gençlere vuran kimliği belirsiz adam ise hiçbir şey olmamış gibi çantasını alıp ortadan kayboldu. 



    Olay anında durakta bulunanlar ise adama müdahale etmedi. Yaralanan Cem K., ambulansla hastaneye kaldırıldı, tedavisi devam ediyor. Olay anı bir isyeri kamerası tarafından an ve an kaydedildi. Polis, olayı gerçekleştiren kimliği belirsiz adamı yakalamak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.


    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • Ayça
      1 yıl önce
      Peki ordaki onca inananın birinin müdahale etmemesi adamın sallana sallana çekip gitmesi rezillik ya sadece bu kadar duyarsız insanlar olmayın utanın