Akçay Pazar Yeri'nin çatısı yenileniyor

    BALIKESİR'in Edremit Belediyesi tarafından Akçay Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinin çatısı bakıma alındı. Yaklaşık 25 yıl önce yapılan pazar yerinin çatı yenileniyor.

    Akçay Pazar Yeri'nin çatısı yenileniyor
    24 Kasım 2022 - 17:58 - Güncelleme: 24 Kasım 2022 - 17:58

    Edremit'in Akçay Mahallesi'ndeki yaklaşık 25 önce yapılan kapalı pazar yerinin bozulan çatısında bakım ve onarım çalışmalarına başlandı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda bin metrekare kapalı alanda zamanla hava koşulları nedeniyle bozulan, kırılan çatı kaplamaları ile yenileri ile değiştiriliyor. 10 gün içerisinde bitirilmesi planlanan çalışmalar sonunda kapalı alan kurak ve temiz hale getirilecek.

    'VATANDAŞ VE ESNAF RAHAT EDECEK'

    Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Akçay Pazar Yeri'nin halkın ihtiyaçlarını karşılayan önemli yerlerden olduğunu belirterek "Pazar yerinde yaşanan sıkıntıları gidermek için çalışmalara başladık. Kısa süre içerisinde bitirerek hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapabilecekleri bir mekan haline getireceğiz" dedi.(DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum