Otel ruhsatı alıp apartman diken meclis üyesi hatasını kabul etti

    Otel ruhsatı almasına karşın 29 daireli apartman yaptığı için CİMER’e şikayet edilen Çeşme Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Aybars Yıldırım açıklama yaptı.

    Otel ruhsatı alıp apartman diken meclis üyesi hatasını kabul etti
    26 Kasım 2019 - 12:47 - Güncelleme: 26 Kasım 2019 - 13:42

     

    Gündem Çeşme’ye açıklama yapan Çeşme Belediyesi İmar Komisyonu üyesi Aybars Yıldırım, “Tadilat projesi onaylanmadan işlem yaptığım için hatalıyım. Bunu kabul ediyorum. Beni şikayet eden, inşaat arsasının arka parsel sahibi. Tadilat projemizi verdik ama Yapı Kayıt Belgesi olduğu için işleme alınmadı. Şimdi Yapı Kayıt Belgesi’nin iptali için başvuru yaptık. Mahkeme devam ediyor. Geçen yaz verdiğimiz projeyi Yapı Kayıt Belgesi var diye gündeme almadılar. ‘Yapı kayıt belgesi alınan binaya tadilat projesi veremeyiz’ dediler. Şimdi bu yapı kayıt belgesi iptal edilince tadilat projesinin onaylanmasını bekliyorum” dedi.

    meclis-1-baskan-vekili-aybars-yildirim-001.jpgYıldırım, siyasi anlamda kendisini infaz etmeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyerek, “Aykut Erdoğdu’nun villa olayından sonra bu olayı gündeme getirdiler. Ben de her vatandaşın hakkı olduğu gibi İmar Barışı’ndan faydalanmak, yasalar çerçevesinde  ben de haklarımı kullanmak istedim. Amacım oradan düzenli gelir elde etmekti. Yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağım. Tadilat projesini onaylanmadan işlem yaptığım için hatalıyım” diyerek sözlerini tamamladı.

    1c531cf2-5943-41dd-8231-d47244af669b-001.jpg

    YORUMLAR

    • 0 Yorum