O manyak tutuklandı! Motosikletli gençleri öldürüyordu

    Motosikletle giden iki genç çantasıyla vurup yaralanmalarına neden olduğu iddiasıyla adliyeye sevk edilen Cumali C., tutuklandı. 

    O manyak tutuklandı! Motosikletli gençleri öldürüyordu
    26 Kasım 2022 - 16:16
    Bahri Karataş (KHA)

    İzmir'in Urla İlçesinde 22 Kasım'da yaşanan olayda, yoldan geçen motosiklet üzerindeki Cem K. ve Mesken A. adlı  gençlere çantayla vurup yaralayan Cumali C, çıkarıldığı adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Kasten Yaralama" suçundan tutuklandı. 

    Şüpheli Cumali C., savcı ve hakim karşısında verdiği ifadesinde "Motosikleti serseri gibi kullanıyorlardı. Yolun karşısına geçerken, üzerime doğru geldiler. Bana çarpacaklar diye korktum. Geri kaçmaya çalışırken de elimdeki çanta motordaki kişilere çarptı" dedi. Ancak görüntülerde bu kişinin duraktan çıkıp çantayı savurduğu görüldü.
    Olayda yaralanan motosiklet sürücüsü Cem K'nin sağlık durumunda düzelme olduğu belirtildi.

    Olayın geçmişi

    Korkunç olay 22 Kasım’da sabah 08.30 sıralarında Bülent Baratalı Bulvarı üzerinde bulunan bir bankanın önündeki otobüs durağında meydana geldi. 
    Motosiklet ile caddede seyir halinde olan Cem K. ve arkada oturani Mesken A'ya; birden otobüs durağından yola inen, üzerinde fosforlu pantolon olan erkek çantayla vurdu. 
    Motosiklet sürücüsü Cem K., vurmanın etkisiyle dengesini kaybedip, önünde seyir eden otomobile çarpıp arkasındaki yolcuyla birlikte metrelerce yerde sürüklendi. Çantayla gençlere vuran kimliği belirsiz adam ise hiçbir şey olmamış gibi çantasını alıp ortadan kayboldu. Yaralanan Cem K., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay anı bir işyeri kamerası tarafından kaydedildi.

    Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede bulunan güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, olayı gerçekleştiren kişinin kimliğini tespit etti. İlçede oturmayan ve asansör tamir işinde çalışan şüphelinin Cumali C. olduğu tespit edildi. Cumali C. ekipler tarafından gözaltına alındı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum