• Reklam

Kuşadası Belediye Başkanı Turan'dan AKP İlçe Başkanı Gökçe'ye çağrı

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı ve Vekili Oğuzhan Turan, AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ithamlar üzerine bir açıklama yaparak “Bir kez daha ben sizi başkanımız adına, yapmadığımızı düşündüğünüz hizmetlerimizi yerinde göstermek için davet ediyorum” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Turan'dan AKP İlçe Başkanı Gökçe'ye çağrı
21 Haziran 2023 - 21:00
Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı ve Vekili Oğuzhan Turan’ın konu ile ilgili açıklaması şöyle:
“Sayın Mustafa Gökçe, yine sosyal medya hesabı üzerinden belediye hizmetlerimiz ile ilgili gerçeklerle ilgisi olmayan ithamlarda bulunmuş. Sayın Gökçe, hatırlatmak isterim ki Belediye Başkanımız Ömer Günel tarafından 2 kez belediye hizmetlerini yerinde görmeniz için davet edildiniz. Ancak siz yüz yüze görüşmek yerine ısrarla sosyal medya üzerinden gerçekler yerine ithamlar ile iletişim kurmaya çalışıyorsunuz.

Sayın Gökçe, son paylaşımınıza istinaden size gerçek rakamları bir kez daha vereyim. Kuşadası Belediyesi olarak göreve geldiğimizden bu güne kadar toplam 1 milyon 278 bin 138 metrekare yol yapılmıştır. Sorduğunuz bazı mahallelerin yapılan yol metrajlarını örnek olarak vereyim.

Davutlar Mahallemizde 141 bin 033 metrekare

Güzelçamlı Mahallemizde 243 bin 362 metrekare 

Kadınlar Denizi Mahallemizde 63 bin 207 metrekare

Değirmendere Mahallemizde 91 bin 207 metrekare

Yavansu Mahallemizde 138 bin 404 metrekare

Ege Mahallemizde 17 bin 746 metrekare

İkiçeşmelik Mahallemizde 82 bin 826 metrekare 

Camiatik Mahallemizde 3 bin 287 metrekare

Buna ilaveten  diğer kamu kurumları ile yapılan protokoller kapsamında da 212 bin 957 metrekare yol yapılmıştır. Belki unutmuş olabilirsiniz otelinizin önündeki yol da Ömer Günel  zamanında yapıldı. Bir kez daha ben sizi başkanımız adına, yapmadığımızı düşündüğünüz hizmetlerimizi yerinde göstermek için davet ediyorum. Buluşma tarihi ve zamanını da iletişim tercihiniz olan sosyal medya hesabınızdan paylaşmanızı bekliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum