Genç işadamından İsmail Özkan'a büyük jest

    Kapıdağ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğurcan Kapıdağ, son dönemin yükselen yıldızı, TRT ses sanatçısı İsmail Özkan’a Babalar Günü'nde sürpriz yaptı. İşadamı Kapıdağ, sanatçı İsmail Özkan'ın 'Yansın İstanbul' adlı klibini, ABD Times Square Meydanı'ndaki ışıklı tabelada yayınlattı.

    Genç işadamından İsmail Özkan'a büyük jest
    21 Haziran 2023 - 20:29
    Açık hava reklamlarında rakipsiz olan, DMB New York Media'nın sahibi olan Kapıdağ Holding'in genç ve başarılı yönetim kurulu başkanı Uğurcan Kapıdağ, Babalar Günü'nde ünlü sanatçı İsmail Özkan'ı duygulandıran bir jest yaptı. Kapıdağ, sanatçının dinlenme rekorları kıran "Yansın İstanbul" şarkısını New York Times Square Meydanında tanıttı.



    Ulusal basında ve televizyon haberlerinde geniş yer bulan Sezen Aksu imzalı "Yansın İstanbul" şarkısına çekilen klip Türkiye'de olduğu gibi Amerika'da da tanıtılmış oldu. Time Square Meydanı'ndaki gösterimin yanısıra İstanbul’daki bir çok panoda İsmail Özkan’ın afişlerini astıran işadamı Uğurcan Kapıdağ, sanat camiasından büyük alkış aldı.


    İşadamı Uğurcan Kapıdağ

    Geçen yıl 'Eyvallah' parçasıyla listelere damga vuran, bu yıl da önemli bir çıkış yakalayan sanatçı İsmail Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kapıdağ'a teşekkür etti:
    “Sevgili kardeşim, başarılı işadamı Uğurcan Kapıdağ'a ve ailesine, her zaman olduğu gibi karşılıksız desteklerinden dolayı yanımda oldukları için teşekkürü borç bilirim."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum