Kınık Hasat Festivali'nde Ankaralı Ayşe rüzgarı

    İZMİR'in Kınık ilçesinde, belediye tarafından 6'ncısı bu yıl düzenlenen Hasat Festivali'nin 3'üncü gününde 'Ankaralı Ayşe' olarak bilinen Ayşe Dinçer sahne aldı. Arkaralı Ayşe'nin şarkılarıyla çoşan Kınıklılar, Kınık Belediyesi'nde fahri zabıta olarak görev yapan down sendromlu Berkant Yıldırım'ın sürpriz davul şovu eğlenceyi zirveye taşıdı.

    Kınık Hasat Festivali'nde Ankaralı Ayşe rüzgarı
    14 Eylül 2022 - 15:01 - Güncelleme: 14 Eylül 2022 - 15:02

    Kınık 6'ncı Hasat Festivali etkinlikleri, sürprizler ve birbirinden ünlü sanatçıların konserleri ile unutulmaz zamanlar yaşatmaya devam ediyor.

    Festivalin 3'üncü gününde Ankaralı Ayşe, sahne aldı. Hasat Festivali'nde daha önce de 2 kez sahne alan Ankaralı Ayşe, birbirinden hareketli parçalarını seslendirdi. 2.5 saat sahnede kalan Ankaralı Ayşe, şarkılarının zaman zaman izleyicilerin arasından seslendirdi. Alanı dolduranlardan bazıları bulundukları yerde oynayarak şarkılara eşlik etti.

    Bir ara gecede plaket takdimi için Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, eşi ve Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Ankaralı Ayşe'nin ricasını kırmayıp, bir şarkısını birlikte söyleyip, oynadı.

    Plaket takdiminin ardından alanı dolduranlara seslenen Belediye Başkanı Sadık Doğruer, şarkıcı Ayşe Dinçer'i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirip, "Kınıklılar her şeyin en iyisine layık, gölünüzce eğlendiğiniz bir gece olmasını temenni ediyorum" dedi.

    DOWN SENDROMLU BERKANT DAVUL ÇALDI, AYŞE SÖYLEDİ

    Gecenin bir diğer sürprizi ise şarkıcı Ayşe Dinçer'in down sendromlu Berkant Yıldırım'ın davula olan ilgisine kayıtsız kalmayıp, sahneye davet etti. Kınık Belediyesi'nde fahri zabıta olan Yıldırım bir şarkıda Dinçer ve saz ekibine eşlik etti. Mutluluğu yüzenden okunan Yıldırım, davul şovu Kınıklılardan uzun süre alkış aldı.

    Hasat Festivali 4'üncü gününde Ali Kınık, 5'inci günü Zakkum, son gün olan 15 Eylül'de ise Muazzez Ersoy sahne alacak. (DHA)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum