Karabağlar Adayı Tunç, "Her eve doğalgaz gitmesini sağlayacağız"

    AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak Karabağlar’da vatandaşlarla buluşan Tunç, önümüzdeki kış ayına kadar doğalgaz girmeyen ev kalmayacağının müjdesini verdi. Tunç, “Belediye başkanlık seçimini kazandığımızda ilk meclis toplantısında alacağımız karar ile her eve doğalgaz gitmesini sağlayacağız” dedi.  

    Karabağlar Adayı Tunç, "Her eve doğalgaz gitmesini sağlayacağız"
    14 Mart 2024 - 10:33
    30 yıldır imar planı yapmayan zihniyet Karabağlar’ı geride bıraktı 

    Karabağlar’ın 4’te birine yakın kısmında doğalgaz olmadığına dikkat çeken Tunç, “Karabağlar ’da doğalgaz olmamasının sebebi CHP’nin yönettiği belediyenin 2024 yılında bölgede imar olmaması. İmar belediyenin işidir.



    Belediyeciliğin alfabesinde harfleri öğrenirken bu ilk harftir. CHP zihniyeti 30 yıldır imar planı yapmamış. Çarpık kentleşme gözlerinin önünde oldu. Bunu yapmadılarsa vatandaşa hesabını verecekler. Türkiye’nin her noktasında illerinde, ilçelerinde, mahallelerinde doğalgaz var. Ama Karabağlar’da doğalgaz yok” diye konuştu. 


     
    2024 yılında doğalgaz vaat etmek utanç veren bir durum

    Türkiye’nin Avrupa’ya en yakın noktası olan İzmir’de, 2024 yılında ‘Size doğalgaz getireceğiz’ demenin son derece utanç veren bir durum olduğunu vurgulayan Tunç, “Ben bu vaadi verirken utanç duyuyorum. Bunun sebebi Karabağlar’da imar düzenlemesi olmaması. Hükümetimiz bu konuyla ilgili yasa çıkardı, belediyelere yetki verdi.


    Belediye meclisinden karar alınması gerekiyor. Siz yaptığınız imar düzenlemesinden dolayı dağıtım firmasının altyapısına zarar verirseniz karşılayabilirsiniz dediler. Birçok belediye meclisi İzmir’de bu kararı aldı. Karabağlar ‘da AK Partili meclis üyesi arkadaşlarımız bununla ilgili önerge veriyor, CHP grubu ve belediye başkanı kabul etmiyor, sorumluluk almıyor. Ama sahaya gittiklerinde de bu bizim işimiz değil diyorlar. Biz belediye başkanlık seçimini kazandığımız takdirde ilk meclis toplantısında bu kararı alacağız İZMİRGAZ ile anlaşacağız. Önümüzdeki kış ayında her eve doğalgaz gitmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 
    ​​​​​​​

    YORUMLAR

    • 0 Yorum