Cevdet Çayır, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor

    Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, İzmir’in ruhunu, İzmir’in bereketini Bornova’da hissetmenin mümkün olduğunu belirterek, ‘’ Hizmet ve eser siyasetinin temelinde, insan odaklı bir yaklaşım yatar. Bu doğrultuda, altyapıdan sosyal hizmetlere, kültürel etkinliklerden çevre düzenlemelerine kadar geniş bir yelpazede projeler geliştiriyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

    Cevdet Çayır, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor
    14 Mart 2024 - 10:13 - Güncelleme: 14 Mart 2024 - 10:24

    Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik çalışmalarını hız kesemeden sürdüren Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Atatürk Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti.


    Çayır, Atatürk Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yerel yönetimdeki hedeflerini paylaştı ve onların taleplerini dinledi. Esnaflarla da bir araya gelen Çayır, yerel ekonomiyi canlandırmak ve esnafın sorunlarına çözüm getirmek için vaatlerini sundu.

    “İzmir’in ruhunu Bornova’da hissetmek mümkün”

     

    Her seçim döneminde olduğu gibi, bu sefer de milletin teveccühüne mazhar olmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, ‘’Bornova’nın muhteşem insanlarıyla her gün bir araya geliyoruz. Bornova, İzmir’in incisi, kentimizin huzur ve refahına katkı sağlayan önemli bir ilçemizdir. İzmir’in ruhunu, İzmir’in bereketini Bornova’da hissetmek mümkündür. Mahalli İdareler seçimleri, milletimizin iradesinin en doğrudan şekilde yansıdığı bir süreçtir. Hemşehrilerimizin desteğiyle daha güçlü yarınlara yürüyeceğimize inanıyoruz. Vatandaşlarımızın duaları, bizim en büyük gücümüzdür. İnanıyoruz ki, birlikte omuz omuza vererek, Bornova’mızın geleceğini inşa edeceğiz.” dedi.

    “Çevre dostu altyapı projeleri, yeşil alanların artırılması, atık yönetimi gibi konulara öncelik veriyoruz”

     

    ‘’Gelişmiş bir toplum, öncelikle sağlam bir altyapıya ve nitelikli bir hizmet ağına sahip olmalıdır.’’ diyen Cevdet Çayır, ‘’Bu temel ilkeyi benimseyen bir anlayışla, siyasetin yolu hizmet ve eser odaklı bir yönetim anlayışından geçer. Biz, bu ilkeyi benimseyen bir ekiple, değerli vatandaşlarımızın karşısına çıkıyoruz. Hizmet ve eser siyasetinin temelinde, insan odaklı bir yaklaşım yatar. Çünkü siyasetin amacı, toplumun refahını artırmak, yaşam kalitesini yükseltmek ve herkes için eşit fırsatları sağlamaktır. Bu doğrultuda, altyapıdan sosyal hizmetlere, kültürel etkinliklerden çevre düzenlemelerine kadar geniş bir yelpazede projeler geliştiriyoruz. İlk hedefimiz, yaşanabilir bir çevre oluşturmak ve bunu sürdürülebilir kılmaktır. Temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşamın temelidir. Bu nedenle, çevre dostu altyapı projeleri, yeşil alanların artırılması, atık yönetimi gibi konulara öncelik veriyoruz. Eğitim ve kültür, toplumların gelişiminde kilit bir rol oynar. Bu nedenle, eğitim kurumlarının modernizasyonu, gençlerin yeteneklerini geliştirecek projelerin desteklenmesi ve kültürel etkinliklerin çeşitlendirilmesi için çalışıyoruz.’’ dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum