İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne çok özel teşekkür

    CHP Sözcüsü Faik Öztrak, karantinadan çıktıktan sonra açıklama yaptı, İzmir'de tedavisi boyunca gördüğü ilgi, fedakarca çalışmaları nedeniyle İl Sağlık Müdürü Öztop ve Başhekim Güngör'e özel teşekkür etti.

    22 Eylül 2020 - 00:24 - Güncelleme: 22 Eylül 2020 - 00:30
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Meclis'te yaptığı açıklamada ikinci koronavirüs testinin negatif çıktığını tekrar duyurdu.  
    Karantinadan çıktığını ifade ederken sağlık çalışanlarına, özellikle de İzmir ekibine teşekkür eden Öztrak şunları söyledi:
    "İkinci COVID testim de negatif çıktı. Çok şükür hastalığı atlattım. Bugün itibariyle karantinadan çıktım. Hastalığımda bana moral veren tüm mesaj, paylaşım ve güzel dileklere müteşekkirim. Ve kuşkusuz en büyük teşekkürüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza. Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca'ya, İzmir İl Sağlık Müdürümüz Sayın Burak Öztop ve çalışkan personeline, İzmir Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Orhan Güngör ve hastanenin tüm fedakar çalışanlarına teşekkür borçluyum"

    Edinilen bilgiye göre; 9 Eylül'de hafif ateş olduğu için Çeşme'deki evine ambulans gönderilerek hastaneye alınan Öztrak'a test ve tahliller yapıldı. Aynı gün akşamı testi pozitif çıkınca tedavisine başlandı. 5 günlük tedavi sonrası PCR testleri negatif gelince tedavi sonlandırıldı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum