• Reklam

İzmir'de yarın sabah yağmur var

İzmir için uzun zaman sonra yağış uyarısında bulunuldu. Yarın sabah saatlerinde kent genelinde yerel yağışların yaşanacağı ve buna dair dikkatli olunması gerektiği İzmir Hava Durumu ekibi tarafından belirtildi.

İzmir'de yarın sabah yağmur var
17 Ekim 2023 - 15:06
Bir süredir kente uzak olan yağmurlar için geri sayım başladı. İzmir’de yarın sabah erken saatlerde yerel yağışlar olacağına dair uyarılarda bulunuldu.
Sabah saatlerinde işe veya okula gidenler için şemsiye uyarısının yapıldığı yarın sabah saatlerinden sonra yağışlar kenti terk edecek. Öğle saatlerine ulaşmadan kenti terk edecek yağmurların ardından hava sıcaklığının düşeceği belirtildi.

Yağışlara dair uyarılarda bulunan İzmir’de Hava Durumu ekibi, Perşembe sabahının ayrıca çok daha soğuk olacağını belirtti.

PERŞEMBE SICAKLIK 20 DERECEYE DÜŞÜYOR
Ekibin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:
"Yarın sabah erken saatlerde yerel sağanak yağmur geçişleri bekliyoruz. Sabah erken saatlerde görülecek yerel yağışlar öğlene kalmadan ilimizi terk edecek. Yağmur gidecek geriye serinliği kalacak. Çarşamba - Perşembe günü hava sıcaklığı 20-22 derecelere kadar düşecek. Perşembe sabahı hava epey soğuk olacak."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum