• Reklam

İzmir'de 3 gün güneş, 2 gün yağmur

Meteoroloji, İzmir’de hafta içinde ilk 3 gün güneş ve 2 gün yağmur olacağını açıkladı.

İzmir'de 3 gün güneş, 2 gün yağmur
25 Eylül 2023 - 09:15
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden aktarılan verilere göre; İzmir yeni haftaya yazdan kalma sıcak havalar ile başlayacak. Yazı anımsatacak günler ile bu hafta hava, maksimum 32°C’yi görecek.

Hafta başı olan Pazartesi günü kent merkezinde az bulutlu bir hava olacak. Gün içinde hava en düşük 21°C olacakken en yüksek 32°C olacak.
Haftanın ilerleyen günlerinde hava sıcaklığına ek olarak nem oranları da yükselecek. Salı günü hava az bulutlu olacakken Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak. Nem oranları Çarşamba günü yüzde 88 seviyelerine ulaşacak ve bu hava öncesinden yağmur habercisi olacak.

HAFTA ORTASI YAĞMUR GELİYOR
Hafta ortasında İzmir’de kent merkezinde sağanak yağışlar hakim olacak. Perşembe ve Cuma günü kent merkezinde gökgürültülü sağanak yağış meydana gelecek. Meteoroloji, bu iki gün için vatandaşlara olası yaşanabilecek aksilikler için uyarılarda bulundu.

İzmir Hava Durumu ekibi ise sosyal medya hesabı üzerinden, uyarılarda bulunarak, “Yarın havamız yine sıcak fakat bu sefer gökyüzünde bulutlar olacak. Hava sıcaklığı 34-36 derecelerde. Rüzgar sakin… Pazartesi günü ile birlikte hava sıcaklığı kademeli olarak azalıyor. Hafta ortasından itibaren sıcaklıklar hissedilir derecede azalmış olacak. Çarşamba ya da perşembe günü yerel sağanak yağışlar görülebilir. İlerleyen günlerde detaylara ineriz” ifadelerini kullandı.

İşte 5 günlük hava durum raporu:


YORUMLAR

  • 0 Yorum