Torbreck gözlüklere büyük ilgi

    Torbreck marka gözlükler İzmir'in en  seçkin optik mağazalarında satışa sunulmaya başlandı

    Torbreck gözlüklere büyük ilgi
    25 Eylül 2023 - 09:35
    Onlarca renk ve seçeneklerde olan Torbreck gözlüklerin camları uv 400 korumalı olduğu için güneşin zararlı ışınlarını süzüyor. Kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk modelleri mevcut olan gözlüklerin kısa zaman içinde Türkiye'nin her şehrinde satışa sunulacağını söyleyen yetkililer, Torbreck'in dev markalarla yarıştığını vurguladılar.



    Geceleri araç sürüş anında karşıdan gelen farları absorbe eden ve karanlığı aydınlatan drever camlar, bulutlu havalarda veya kapalı mekanlarda aksesuar amaçlı rengarenk açık renk camlı (sarı, mavi, pembe, mor) gözlükleri bulunan Torbreck'in koyu renk camlı güneş ışınlarını süzenlerle her kesime hitap ettiği belirtildi.



    İzmir Bostanlı'da Emre Optik, Güzelbahçe ve Narlıdere'de Marka Optik, Yeni Girne'de Ferruh Filiz Optik, Çiğli Egekent girişinde Derin Optik, Ataşehir Can Hastanesi karşısında Mavişehir Optik, Mavişehir'de Ferruh Filiz Optik Livin, Bornova'da Uğur Optik, Tuğra Optik ve Alp Optik, Alsancak'ta Dior Optik, Kemalpaşa ilçesinde Teoman Optik, Aydın'ın Çine ilçesinde Çine Optik'te satışına  başlanan Torbreck güneş gözlükleri, gördüğü ilgi ve satış karşısında mağaza sahiplerinin gözde ürünleri arasında yer alıyor.
    Markanın yetkilileri, instgramda @torbreckeyewear sayfasında tüm modellerin görülebileceğini dile getirdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum