Genç kadın polis canına kıydı

    Mersin'de AKP Mezitli ilçe binasında rahatsızlanan arkadaşının yerine görev yapan polis memuru Nagihan Ekiz, iddiaya göre AKP İlçe Başkanı, yardımcısı ve sekreterinin hakaretlerine uğradı ve intihar etti.

    Genç kadın polis canına kıydı
    01 Ekim 2021 - 19:33
    AK Parti İlçe Binası nöbeti sırasında arkadaşının yerine iki saatliğine görev yapan polis memuru Nagihan Ekiz'in, üst amirleri tarafından uygulanan mobing nedeniyle gururuna yediremeyerek intihar ettiği iddia edildi.

    Genç polis memurunun, emekli başkomiser olan babasının sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.

    İşte Baba Ekiz’in sosyal medyadaki o paylaşımı:

    “Ben Emekli başkomiserim kızımda Mersin Emniyet müdürlüğü Mezitli ilçe Emniyet müdürlüğü silah ruhsat şubesinde görevli olduğu gün mezitli Ak parti ilçe başkanlığında görevli polis memuru rahatsızlanır hastahaneye gider iki saatliğine benim kızımı yerine gönderirler ve kızım görevde iken dışarıdan partiye bir bayan gelir 'nerde görevli polis! ben usandım polis AZARLAMAKTAN' der. (Bu bayan ilçe Başkanının sekreteri) bunun üzerine kızımda sorar hanfendi siz kimsiniz niye bağırıyorsunuz der bunun üzerine bayan sen şimdi kim olduğumu görürsün sicilini ver bağıra bağıra odasına çıkar sonra ilçe başkanını arar artık nasıl bir yalan SÖYLEDİYSE başkanda hemen Mezitli İlçe Emniyet müdürünü arar o kızı hemen sürgüne GÖNDERECEKSİNİZ DER ilçe Emniyet müdürü de yardımcısı şube müdürü serap Karabulut'u ARAYARAK böyle bir olay var gereğini yap der. Bunun üzerine şubede kızıma devamlı mobing uygulayan Serap hanım kızımı zorla Ak parti binasına götürerek sekreter odasında ilçe başkan yardımcısı ve sekreterin önünde aşağılayarak kızıma sen sokak kadını gibi sokak kadını ağzıyla konuşuyorsun çabuk sekreterden özür dile der. ( Bu Serap denen müdür ne yazıkki fetöden dolayı 20 ay açıkta kalmış fetöcüdür.) kızımda ben suç işlemedim o benden özür dilesin bende ondan dilerim der üçlü çete kızımı konuşturmazlar kızım özür diler daha sonra çık dışarı der kızım şube müdürüne müdürüm ben AYYILDIZLI ÜNİFORMA TAŞIYAN ŞEREFLİ bir TÜRK POLİSİYİM diye karşılık verince ilçe başkan yardımcısı bunların başını ezeceksin ki karşılık veremesinler kızımı kapı dışarı ederler bunları kızım hazmedemezdi pazar günü evde intihar etti. Müdürden şikayetçi oldum ilgili yerlere yazacağım. Herkese saygılar sunarım. Yalakalar teşkilatı ne hale getirdiler.”

    YORUMLAR

    • 0 Yorum