Galip Atar söz verdi, salon coşkuyla karşıladı

    Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, düzenlediği proje lansman toplantısı ile 5 yıl boyunca yapmayı planladığı projelerin tanıtımını gerçekleştirdi.

    Galip Atar söz verdi, salon coşkuyla karşıladı
    26 Şubat 2024 - 09:28
    Vizyoner ve profesyonel iletişim açısından Kemalpaşa’da bir ilk olan proje lansman toplantısı katılımcılar tarafından dikkatle takip edilerek büyük beğeni topladı. Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar proje sunumunu gerçekleştirmek üzere sahneye çıkarken, salonda büyük bir coşku ve heyecan oluşturdu.

    “HEM SİZİ DİNLEYEN HEMDE PROJELERİNİ GERÇEKLEŞTİREN BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM”

    5 yılda gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerini, şeffaf bir anlayış ile tek tek anlatan Galip Atar, bahsettiği projelerin her zaman arkasında olarak, vatandaşların hesap sorabileceği bir yönetim anlayışı içerisinde, Kemalpaşa’yı hep birlikte yönetme sözü verdi. Galip Atar özlenen gerçek Belediyecilik ile Kemalpaşa Galip gelecek dedi.

    Kemalpaşa’nın önceliklerini tespit ederek projelerini 13 başlıkta toplayan Galip Atar, her mahalle için de ayrı ayrı hazırladığı projelerin sunumunu gerçekleştirerek, bu projeler için tüm Kemalpaşalılara söz verdi.

    Dere Mesire Atatürk Salonu’nda gerçekleşen proje lansman toplantısına Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar, MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, BBP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Galip Atar’ın eşi Melike Atar ve çocukları, Cumhur İttifakı bileşenlerinin parti teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Dere Mesire Alanı Atatürk Salonunda düzenlenen toplantı oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 



    KASAPOĞLU SALONU COŞTURDU”

    Kemalpaşa'nın heyecanını yaşamak için özellikle geldiğini ve Atar'ın seçim şarkısını çok beğendiğini söyledi. Hem Galip Başkanı seviyorum hem de size güveniyorum diyerek seçim şarkısını çaldırdığında şarkıya tüm salon ayakta dans ederek eşlik etti.

    "Samimiyet güvenle
    Tevazuyla gayretle
    Sevgili Kemalpaşa
    Müjdeler olsun size
    O geliyor
    Galip Atar geliyor. "

    “ALT YAPI VE ULAŞIM GALİP GELECEK”

    “Trafik, alt yapı, yol ve ulaşım artık Kemalpaşa için sorun olmaktan çıkacak. Türkiye Yüzyılı vizyonunda yollarda hasar gören lastik, jant yerine yollarda kaybettiğimiz zamanı sevdiklerimize ayırıyor olacağız. Daha keyifli yolculuklarımız olacak.  Şehir planlaması ve imar çalışmaları ile daha yaşanabilir bir Kemalpaşa inşa edeceğiz. Planlı şehirleşme ile talebin altında olan ev sayısı, ev kiralarının ve satış fiyatlarının yükselmesi sorunlarının üstesinden geleceğiz. Belediye vatandaş ve müteahhitlere kanunlar çerçevesinde en hızlı şekilde hizmet edecek. Kentsel dönüşüm konusunda hak sahiplerinin istekleri ve hakları gözetilerek daha modern bir yaşam için gerekli adımlar atılacak. Asfaltsız yol, bakımsız asfalt bırakmayacağız. Bahçe arası yolları iyileştireceğiz. Yol medeniyettir. Ve Kemalpaşa medeniyetin en üst düzeyini hak etmektedir. Kemalpaşa’da doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak. Merkez Bulvarın altına 1 adet büyük, yoğun mahallelerde bulunan parklarımızın altına da 4 adet olmak üzere toplam 5 adet yer altı otoparkını Kemalpaşa’mıza kazandıracağız.

    “GENÇLER GALİP GELECEK”

    “Akşemsettin, Farabi, Ali Kuşçu, Uluğ Bey, Selahattin Eyyübi, Fatma Suzan Kahramaner, Hacı Bektaş Veli ismindeki; 2 adet merkeze ve 5 adet eski beldelerimize olmak üzere toplam 7 adet Öğrenci İstasyonu’nu hayata geçireceğiz. Sabah erken saatte açılan, akşam geç saatlere kadar hizmet veren, çay-kahve-kek-çorba ikramları ile sessiz ve modern bir ortamda ders çalışma imkanı, klasik ve dijital kütüphane hizmeti sunacağımız Öğrenci İstasyonlarımız sayesinde öğrencilerimiz derslerinde daha başarılı olacak, proje ve tezlerini hazırlama imkanı bulacak. Yazılım Akademisi projemiz, gençlerin yazılım becerilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunacak. Gençlik merkezlerimiz ve ücretsiz branş kurslarımız ile sosyal, kültürel ve akademik alanlarda gençlerimizin gelişimi için destek olacağız”


    “KEMALPAŞA’DA TARIM GALİP GELECEK”
    “Gerçekleştireceğimiz projeler, sağlayacağımız destekler ve Kemalpaşa Ziraat Odası, Kemalpaşa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi iş birliğiyle çiftçimizin giderini azaltacak, üretim ve gelirini arttıracağız. Kemalpaşa tarımı için çok önemsediğimiz Fidan Ar-Ge merkezini hayata geçireceğiz. Kurutulmuş entegre tesis olarak hizmet verecek sebze ve meyve işleme kompleksi ile Kemalpaşa tarımına değer katacağız. Çiftçimizi yüksek teknolojili verimli tarımla buluşturacağız. Drone ile ilaçlama ve Drone ile rekolte tahmini imkanlarını Kemalpaşalı çiftçimizin hizmetine sunacağız. Festivalleri konser etkinliği ölçeğinden çıkartıp, çok daha geniş katılımlara ulaşacak ulusal festivallere dönüştüreceğiz. Kiraz alım yerlerinde dijital ekranlarla ile taban ve tavan fiyatları eşzamanlı olarak göstereceğiz. Tüm Pazar yerleri birbirlerinin fiyatlarını görebilecek, üretici alıcının ya da aracının verdiği fiyata mahkum olmayacak. Tarım arazilerini koruyacak, bu alanlarda tarımsal üretimin artmasını teşvik edeceğiz. Ziraat Odası, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve tüm paydaşlarla işbirliği içinde olarak tarımı kalkındıracağız”



    “SPOR GALİP GELECEK”
    “Gençlerimizi daha sağlıklı ve topluma daha yararlı bireyler olarak yetiştirmek için sporu Kemalpaşa’da ulaşılabilir ve yaygın kılmak için gerekli yatırımları yapacağız. Çok amaçlı spor merkezimiz, başta futbol, voleybol, jimnastik olmak üzere birçok salon sporu ve olimpik branşa ev sahipliği yapacak. Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarına ev sahipliği yaparak tüm branşlarda sporu teşvik edecek ve sporu Kemalpaşa’da yaygınlaştıracağız. Kemalpaşa’mızı sporla ve sporcularımızla özdeşleştirmek için alt yapı, tesis ve etkinlik yatırımlarımızı hayata geçireceğiz”


    “EĞİTİM VE İSTİHDAM GALİP GELECEK”
    “Kemalpaşa’mızı teknoloji ve inovasyon ekseninde bir eğitim anlayışıyla buluşturarak katma değer yaratan bir ekosistem oluşturacak ve geniş istihdam alanları oluşturacağız. Organize sanayi ile yapacağımız iş birliği ve çalışmalar ile istihdam oranını arttıracağız. İlçemize bir çok fakülte ve bilişim vadisi kazandıracağız”


    “KÜLTÜR VE TURİZM GALİP GELECEK”
    “Ulusal düzeyde ses getirecek festivallerimizle Kemalpaşa’nın ve ürünlerimizin adından söz ettireceğiz. Kiraz ve bal başta olmak üzere üreticimizin müşteri bulma sorunu ortadan kalkacak. Kiraz Festivali, Bal Festivali ve diğer organizasyonlarımız sayesinde ürünlerimiz Türkiye genelinde Kemalpaşa ile özdeşleşecek. Tarihi Hamam, Atatürk Evi, Kız Kulesi, Nif Kalesi, Yedigöz Köprüsü, Nazarköy gibi değerlerimizin turizm odağı haline gelmesi için gerekli tanıtım çalışmalarını yapacağız. Kemalpaşa’ya bir konukevi ve öğretmenevi kazandırarak ilçemizdeki konaklama tesisi ihtiyacının karşılanması için gerekli adımları atacağız”


    “ÇOCUKLAR GALİP GELECEK”
    Çocuklar bizim yarınlarımız, mutlu çocuklar yetiştirmek en büyük gayemiz. Ücretsiz kreş ve etüt merkezi sayısını artıracağız. Parklar ve oyun alanlarını geliştireceğiz.


    “YAŞLILAR GALİP GELECEK”
    Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yaşlılarımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Evde bakım, kuaför ve yemek hizmeti verilecek. Hobi kursları, toplu taşım araçlarının kullanım kolaylığı sağlanması yapacağımız ilk işler" olacak.


    “KADINLAR GALİP GELECEK”
    Kadınlar baş tacımız... İstihdam oranlarının artması için kurslar düzenleyeceğiz. Kadın girişimcileri teşvikler ile destekleyeceğiz. Danışma ve Dayanışma merkezleri ile güvenli bir yaşam kuracağız.


    “ENGELLİLER GALİP GELECEK”
    Engellilerimizin günlük yaşamda karşılaştığı engelleri ortadan kaldırmak amacıyla altyapı çalışmaları ve düzenlemeler gerçekleştirerek ilçemizi herkes için yaşanabilir kılacağız. Engelleri ortadan kaldıracağız... Daha güçlü ve bağımsız bir hayat sürmeleri sağlayarak engelliye engel olmak sorunu çözülecek.


    “CAN DOSTLARIMIZ GALİP GELECEK”
    Mobil veteriner hizmeti, hayvan barınakları ve modern kulübeler ile can dostlarımıza daha iyi bir yaşam sunacağız. Çocuklarımız hayvan sevgisiyle büyüyecek...


    MODERN ŞEHİR
    Modern şehir vizyonumuz doğrultusunda, tüm hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını tek bir çatı altında buluşturacak “SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI MERKEZİ”ni hayata geçireceğiz. Kemalpaşa'yı çağdaş bir kent olarak daha da ileri taşıma azmimizi hep birlikte güçlendireceğiz” Taziye evleri ile vatandaşlarımızın en büyük şikayetlerinden birini sonlandıracak, beldelerdeki Hizmet Noktalarını aktifleştirerek hizmetlerimizi etkili bir şekilde Kemalpaşalılara ulaştıracağız.

    “MAHALLELER VE KÖYLER GALİP GELECEK”
    Tüm mahallelerimizde ve köylerimizde sorunları ve istekleri belirledik. Bu yönde hazırlıklarımızı yaptık. Göreve geldiğimizde ivedi bir şekilde sorunları çözerek, talep edilen hizmetleri vatandaşlarımız ile buluşturacağız”
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum