Çiğli Adayı Murat Gökçekaya "Demokrasiye aşığız"

    Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, siyasi hoşgörüye her zaman önem verdiklerini ifade ederek, “Demokrasi dediğimiz şey tarafların birbirine tahammülüdür. Biz demokrasiye aşığız.” dedi.

    Çiğli Adayı Murat Gökçekaya "Demokrasiye aşığız"
    26 Şubat 2024 - 09:34

    Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, Atatürk Mahalle Muhtarı Veli Aba’nın kahvaltılı etkinliğine katıldı. Gökçekaya’ya AK Parti İlçe Başkanı Oktay Özdemir ile kadın ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti. Etkinlikte, CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız ve DEVA Partisi Çiğli Belediye Başkan Adayı Yakup Ateş de yer aldı.

    Kahvaltı sırasında oluşan sohbet ortamında, CHP ve DEVA Partili rakipleriyle, kameralara poz veren Başkan Adayı Murat Gökçekaya, kendilerine başarılar dilerken, yaşanan hoşgörü ortamı ile ilgili olarak şunları söyledi:

    “Öncelikle bizleri böyle bir ortamda bir araya getiren Atatürk Mahalle Muhtarımız Veli Aba'ya ve mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. İlk kez üç aday olarak bir ortamı paylaştık. Bu tablo Çiğlimiz için bir gurur meselesidir. Ben demokratik bir tavır sergileyen Sayın CHP adayı ve Sayın DEVA Partisi adayı kardeşlerime başarılar diliyorum. Demokrasi dediğimiz şey tarafların birbirine tahammülüdür. Biz demokrasiye aşığız. Hepimiz demokrasi ve Cumhuriyeti çok seven Çiğlimizin daha ileriye gitmesini refah seviyesinin artmasını arzuluyoruz. Bunun için siyaset sahnesine çıktık. Kimin belediye Başkanı olacağına engin tecrübesiyle halkımız karar verecek. Bize düşen Çiğli için düşüncelerimizi ve yapacaklarımızı iyi anlatmak. Herkese kolaylıklar diliyorum.”

    YORUMLAR

    • 0 Yorum