Seferihisar'da Ahmet Aydın'a yoğun ilgi

    Cumhur İttifakı'nın Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, beraberindeki Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte, Seferihisar'ın cuma pazarında esnaf ve yerel halkla bir araya geldi. Pazarcı esnafının ve Seferihisarlıların yoğun ilgisi altında, projelerini paylaşan Aydın, 1 Mart'ta Seferihisar düğün salonunda gerçekleştirilecek olan büyük proje tanıtım toplantısına herkesi davet etti.

    Seferihisar'da Ahmet Aydın'a yoğun ilgi
    24 Şubat 2024 - 12:38 - Güncelleme: 24 Şubat 2024 - 12:41

    Cuma pazarında gerçekleşen buluşmada Aydın, pazarcı esnafıyla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla da tek tek selamlaşan Aydın, projeleri hakkında bilgi verdi. Seferihisar'ın geleceği için önemli projeler hazırladıklarını belirterek birlik ve beraberlik mesajı veren Aydın;  "Seferihisar'ı daha güzel bir ilçe yapmak için hep birlikte çalışacağız. İlçemizi daha güzel bir gelecek bekliyor." dedi.

    Projelerini anlattı

    Aydın, pazar yerinde yaptığı konuşmada, Seferihisar'ın turizm, tarım ve eğitim gibi alanlarda önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Bu potansiyeli en iyi şekilde kullanmak için kapsamlı projeler geliştirdiklerini ifade eden Aydın, "Seferihisar'ı daha yaşanabilir, daha yeşil, daha dinamik bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız, elimizden geleni yapacağız." dedi.

    1 Mart'ta proje tanıtım toplantısı

    Aydın, 1 Mart Cuma günü Seferihisar belediye düğün salonunda yapılacak olan proje tanıtım toplantısına tüm vatandaşları davet etti. Toplantıda projelerini detaylı bir şekilde anlatacağını belirten Aydın, "Seferihisar'ın geleceği için tüm vatandaşlarımızın proje tanıtım toplantımıza katılmalarını ve görüşlerini almak istiyoruz. Seferihisar'ın geleceği için sizlerin fikirleri bizim için çok değerli." dedi.

    Yoğun ilgi ve destek

    Cumhur İttifakı'nın Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın ve ekibinin pazar yerindeki bu buluşması, esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum