Fenerbahçe 10 kişiyle Galatasaray'ı yendi

    Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı maçta Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek 4 maç aranın ardından galip geldi.

    Fenerbahçe 10 kişiyle Galatasaray'ı yendi
    21 Kasım 2021 - 21:18

    Süper Lig'in 13. haftasında kıtalararası derbide GalatasarayFenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı maçta sahadan 2-1 galip ayrılarak 4 maç aranın ardından galibiyet hasretini dindirmiş oldu ve 5. sıraya yükseldi.

    Nef Stadı'nda, saat 19.00'da başlayan derbiyi hakem Halil Umut Meler yönetti.

    Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim; Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Morutan, Halil'i ilk 11'de başladı.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Vítor Pereira ise sahaya; Berke, Tisserand, Min Jae, Novak, Sosa, Mert Hakan, Zajc, Ferdi, İrfan, Mesut, Berisha 11'iyle çıktı.

    Galatasaray 16. dakika Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçti. 

    Fenerbahçe 31. dakikada Mesut Özil'in golüyle 1-1 eşitliği yakaladı. İlk yarı bu sonuçla bitti. 

    İkinci yarıda Galatasaray, Diagne'nin 84. dakikadaki golü ile Fenerbahçe karşısında 2-1 öne geçti. Ancak gol, VAR incelemesinin ardından hakem Halil Umut Meler tarafından iptal edildi. 

    Fenerbahçe 90+4'te Crespo'nun golüyle 2-1 öne geçti. 

    Fatih Terim, 90+6. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

    Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

    MAÇ SONUNDA SAHA KARIŞTI, POLİS MÜDAHALE ETTİ

    Maçın bitiş düdüğünden sonra Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Galatasaray'dan Alparslan ile Fenerbahçe'den Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş birbirine girdi.

    Maç sonrası çıkan olaylarda sahaya polis müdahale etti. 

    FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY TARAFTARLARININ 'SQUID GAME'Lİ KAREOGRAFİSİNE GÖNDERME

    Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Galatasaraylı taraftarların son zamanların popüler dizisi Squid Game'den esinlendikleri kareografiye yapılan gönderme büyük ses getirdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum