Cumhur İttifakı Urla Meclis üyesi adayı Ümit Arslan sahaya indi

    Cumhur İttifakı Urla Belediye Meclis Üyesi 1' ci sıra Adayı iş insanı Ümit  Arslan, ilçede ayak basmadık yer bırakmadı, çalmadığı kapı kalmadı,partili partisiz binlerce vatandaşla tokatlaştı. 

    Cumhur İttifakı Urla Meclis üyesi adayı Ümit Arslan sahaya indi
    07 Mart 2024 - 13:04
    Meclis Üyesi olarak 20 Şubatta adı 1' ci sırada açıklanan Cumhur İttifakı Urla Belediye Meclis Üyesi Adayı Ümit Arslan, o gün seçim çalışmalarına star verdi.



    Arslan, " Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderliğinde Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğine İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız  Hamza Dağ,
    Urla Belediye Başkan Adayımız Tarkan Bakırlı ile birlikte hizmet için vira Bismillah diyerek çıkmış olduğumuz yolda Allah yar ve yardımcımız olsun " dedi.



    'Hazırız ve Kararlıyız' diyerek durdurak durmadan devam eden Ümit Arslan, ilçenin merkez mahalleleri ile  doğu ve batı mahallelerinde de seçim çalışmalarına devam ediyor.



    Arslan," Teşkilatla birlikte milletimizin sokağına,işyerine, evine misafir olduk .Samimiyetleri içten karşılamaları için minnettarım. Allah güç kuvvet verdiği sürece sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Biz biriz beraber urlayız" dedi. 
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum