AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: İzmir 'çantada keklik' olarak görülmek istemiyor

    Yerel seçimlere 24 gün kaldı. İzmir'de yerel seçim yarışı devam ederken AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 2004 senesinden itibaren İzmir'de sahada çalıştığını belirtti. Dağ, "İzmir'e sevdamız var." deyip 1 Nisan'dan itibaren kenti geliştirmek için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

    AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: İzmir 'çantada keklik' olarak görülmek istemiyor
    07 Mart 2024 - 11:44
    Siyasi partilerin yerel seçim çalışmaları devam ediyor.

    NTV canlı yayına katılan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını değerlendiriyor.

    Dağ'ın açıklamaları şöyle:

    Aday olarak 5. kampanyam. Aday olmadan da 2004 seçimleri de dahil İzmir'de sahada olmuş birisiyim. İzmir artık birileri tarafından "çantada keklik" olarak görünmek istemiyor. 25 yıldır devam eden belediyecilik süreci var. Kronik hale gelmiş sorunlarının çözülmesi gerekiyor. Temel hamleler yapılması lazım.

    Hem tecrübe hem İzmir'de biliyor olmanın imkanını ben İzmir'e adamak istiyorum. İzmir'e sevdamız var. 950 bin ile 1 milyon 30 bin arasında bir oy potansiyelimiz var.



    SU ÜCRETLERİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM SÖZÜMÜZ VAR!

    Benim İzmir ile iligli hayallerim daha farklı. Kronoik sorunların çözüldüğü İzmir'e aday olsaydım önceliği ulaşımı koymak istemezdim. 10 sene önce bu kadar değildi. Konak'tan Buca'ya 20-25 dakikada gidiliyordu.

    Önceliğimize ulaşımı ve toplu ulaşımı koyduk. Yeni çevreyolu, kavşaklari yollar... 1 Nisan'dan itibaren en kötülerden başlayıp adım adım iyileştireceğiz.

    İzmir'de toplu ulaşımda 90 dakika uygulamasını geri getireceğiz. UKOME'de teknik olarak hazırlıklar yapılıyor.

    Su ücret tarifelerinde İzmir, en pahalı şehir. Bizim burada da yapacağımız yüzde 50 indirim sözümüz var. Sosyal belediyecilik, kentsel dönüşüm de projelerimiz arasında.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum