CHP'li meclis üyesi hastanelik edildi

    İzmir'in Çeşme ilçesi belediye meclis üyesi ve eski imar komisyonu üyesi olan CHP'li Aybars Yıldırım saldırıya uğradı. Olayın alacak verecek konusu olduğu öne sürüldü.

    CHP'li meclis üyesi hastanelik edildi
    02 Haziran 2021 - 22:56 - Güncelleme: 03 Haziran 2021 - 01:00
    Akşam saatlerinde Çeşme'de meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre CHP Meclis Üyesi Aybars Yıldırım, daire sattığı ancak tapusunu veremediği bir kişiyle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Yıldırım yara aldı ve Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
    İlk bilgilere göre; Aybars Yıldırım'ın durumunun iyi olduğu tedavisinin sürdüğü belirtildi. Manşet Türkiye'nin daha önce ortaya çıkarttığı olayın kahramanı olan CHP'li Belediye Meclis Üyesi Aybars Yıldırım, otel yapma ruhsatı aldığı arsasına 29 bağımsız daire inşaatına başlamıştı, bu sürede bir bölümünü de satmıştı. Ancak bu bina yasalara aykırı olduğu için müherlenmişti. Mühürlenmesine karşın inşaatı tamamlayan Yıldırım, imar barışından yararlanmış ancak aldığı yapı kayıt belgesi yasalara aykırı olduğu için iptal edilmişti. Çeşme Belediyesi de bu binayı kaçak kabul ederek yıkım emri vermişti.

    https://www.mansetturkiye.com/imar-komisyonu-uyesi-imar-yolsuzlugu-yapmakla-suclaniyor/13579/

    26 Mayıs'ta başlaması gereken yıkım ertelenmişti. Bina oturma ruhsatı olmadığı için hiç bir daireye bağımsız tapu verilmemişti. Bu binadan daire alan 20'ye yakın kişi mağdur olmuştu.
    Aybars Yıldırım'ın tartıştığı ve dayak yediği kişinin bu mağdurlardan biri olduğu öne sürüldü.
    Soruşturma başlatan polis, hastanede olan Yıldırım'ın ifadesini aldıktan sonra zanlıyla ilgili işlem yapacak.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum