AK Parti Karabağlar adayı Tunç sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

    AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

    AK Parti Karabağlar adayı Tunç sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu
    12 Şubat 2024 - 09:10
    Karabağlar’da esnaf ziyaretleri yapan Tunç, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.



    Karabağlar’da bulunan ‘İcraat yapılmaz, proje üretilmez, hizmet edilmez levhasının artık ineceğini vurgulayan Tunç, “Biz evimizi güzelleştireceğiz ilçemizde tüm eksikleri gidermek için çalışıp, çabalayacağız altyapısıyla, caddeleri sokakları pırıl pırıl Karabağlar geliyor. İlçemizdeki her vatandaşımız çalışmalarımızı hissedecek bundan eminiz” dedi.



    “UZAKLAŞILAN DEĞİL RAĞBET GÖREN İLÇE”

    Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde yolların bozukluğundan ve bu sebepten arızalanan araçlarına tamir parası ödemekten canlarının bezdiğini söyleyen vatandaşlara, “İlçemizde yol kenarlarına ‘İcraat Yapılamaz’ levhası koymuşlar onu da kural olarak kabul etmişler ve uyguluyorlar. Bizler bu zihniyeti değiştirmeye geliyoruz. Kimse yolları bozuk diye araç tamir parası ödemesin, uzaklaşılan değil rağbet gören ilçe Karabağlar olsun” ifadelerini kullandı.



    “KARABAĞLAR’IN DA BİR KISMINA SANKİ ŞERİT ÇEKMİŞLER”

    İlçedeki alt yapı yetersizliğinin insanların en temel yaşam haklarını dahi etkileyecek kadar kötü düzeyde olmasından dolayı derin üzüntü duyduğunu vurgulayan Başkan Adayı Tunç, “Maalesef mevcut yönetim çok uzun yıllardan beri Karabağlar’ı dokunsanız yıkılacak metruk bina gibi koruyor, etrafına güvenlik şeridi ve tel çekilmiş durumda.  Buraya çivi dahi çakmıyorlar. Hiçbir hizmet getirmiyorlar. Sizlerin desteğiyle birlikte AK Parti Belediyeciliğini Karabağlar’a ve İzmir’e kazandıracağız. Herkese eşit belediyecilik anlayışıyla evimiz Karabağlar’ı hep birlikte güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum