Galip Atar ile Cumhur İttifakı'nın büyük buluşması

    Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, “Cumhur İttifakı Ailemizle Buluşuyoruz” etkinliğinde coşkuyla karşılanarak Cumhur İttifakı ortağı parti mensuplarıyla bir araya geldi.

    Galip Atar ile Cumhur İttifakı'nın büyük buluşması
    12 Şubat 2024 - 09:00
    Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar, Milliyetçi Hareket Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, Büyük Birlik Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Demokratik Sol Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Gümüş’ün ve çok sayıda Cumhur İttifakı parti teşkilatı mensubunun katıldığı toplantı büyük bir coşkuyla gerçekleşti.



    “CUMHUR İTTİFAKINDA BİRLİKTELİK RÜZGARI”

    Kemalpaşa Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne birçok kademede görev almış çok sayıda üyenin de bir araya geldiği toplantı tam bir birliktelik rüzgarı esti. Ak Parti teşkilatlarının, parti tabanının ve Cumhur İttifakı bileşenlerinin yoğun katılımları ile tam destek verdiği Galip Atar, “Kemalpaşa ilçe teşkilatımızın kurulduğu günden itibaren bu ailenin parçası olmuş ve partimize gönül vermiş her bir üyemize hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.



    Daha iyi bir Kemalpaşa için fikirlerini dinlemek üzere davet ettiğimiz dava ve yol arkadaşlarımızın yoğun desteği, hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda gücümüze güç katıyor. Kemalpaşa’yı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için tevazuyla, samimiyetle, gayretle çalışıyoruz.



    Sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmamak için ilçemizin her noktasını adımlıyoruz. Ayırmadan, ayrıştırmadan, her yaştan, her görüşten hemşerimizi kucaklıyor, sorunlarını dinliyor, çözümlerimizi sunuyoruz. Kemalpaşa’yı gerçek belediyecilik ile buluşturmak için hazırız, kararlıyız.” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum