Zekeriya Mutlu AK Parti yolunda

    AK Parti İzmir İl yöneticilerinin, adaylık için istifa eden ancak CHP listesinde kendisine yer bulamayan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği eski Başkanı Zekeriya Mutlu ile temasa geçtiği öğrenildi.

    Zekeriya Mutlu AK Parti yolunda
    19 Nisan 2023 - 16:04
    AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP’den milletvekili adaylığı için İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği eski Başkanı Zekeriya Mutlu’nun durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Mutlu'ya yapılan bu olumlu değerlendirmeler, bir süredir İzmir kulislerinde konuşulan "Zekeriya Mutlu-AK Parti yakınlaşması"yla ilgili iddiaların doğru olduğu yorumlarına yol açtı.

    MİLLETVEKİLİ KAYA: ATATÜRK'E LAF ETSE LİSTEDEYDİ
    Bir sosyal medyaa televizyonundaki programda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “İstifa ettirdiler. Ama bunun böyle olacağını biliyorduk. İzmir birini listeye koyarlar mı? Koymazlar. Mutlu’yu listeye kesin koymazlar dedim. Olmayacağından emindim. CHP makas değiştirdi ve Atatürkçü çizgiden çıktı. Bu arkadaşlar orada yer bulamazlar. Başkan Mutlu, Atatürk’le ilgili ters laflar söyleseydi listede yer alırdı. Mevcut milletvekilerinden 3-4 tane numunelik arkadaşlar devam ediyor. Hacer Foggo kimdir ya? Listeye getirilme sebebi TSK’ya karşı söylediği sözler… Yazık ya. İzmirli'ye yapılan büyük bir saygısızlıktır bu…” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum