• Reklam
Mehmet Asil YILMAZ

Mehmet Asil YILMAZ


CENNETİMİZİ CEHENNEM ETMEYİN

12 Temmuz 2021 - 12:55

Son yıllarda insanlarımızın manevi duygularını sömüren din tacirleri maalesef ki artmış durumda.
Bunlar, tüm insanlığın Peygamberi HZ. Muhammet S.A.V’ın hadis ve önerilerini, başkalarına okuyup, anlatmak yerine, kendi kişisel menfaatleri için kullanmayı daha uygun buluyorlar.

Masum inananların dini inançlarını suiistimal eden bu kişiler, onları aldatıp, sömürüyor, iyi niyetlerini ve insancıl davranışlarını istismar ediyorlar.
Hatta içlerinde sapıkça davranışlar sergileyenlerin olduğu iddia ediliyor.
Bu yobaz takımı, Allah’ın sevgili kullarından biri olup, sevap işleyerek cennete gitmeyi düşünen masum kişilere, bin bir yalanla cenneti vaat edip, dini duygularını sömürüyorlar. 
Tabii ki bir bakıma sözünü ettiğim bu tür sorunların ortak sorumluları, üfürükçü, cinci, dinci hocalar kadar, kitap, gazete okumayan, cahil, kültürsüz ve bilgisiz kişilerdir.     
Aziz Nesin’in söylediği gibi, “Dünyadaki en karlı ticaret din tüccarlığıdır. Sermayesi yalan, müşterisi de cahildir.”
Diğer bir deyişle dincilik, yobazların en emeksiz geçim kaynağının sektörüdür. 
Ancak cahil kişilere cenneti vaat edip, çıkar sağlayan yobazlar kadar, cennet gibi dünyamızı yaşarken cehenneme çevirenler de var. 
Yıllardan beri insanlarımızın geçimini sağladığı, aşı ekmeği olarak gördüğü, nefes aldığı doğası, dağları, tepeleri, ormanlık alanları, meraları ve verimli toprakları maalesef ki talan ediliyor.
Cennetvari yeşil alanlar, tarım toprakları, taş, mermer ve maden şirketleri tarafından işletilen ocak yüzünden delik deşik edilip, verimsizleştiriliyor. Maalesef ki ülkemizde de benzer durumlar yaşanıyor. Doğamız yok edilip, çevremiz acımazsızca katlediliyor.  Eğer bu süreç bu şekilde devam ederse, toprakta verim, üründe bereket olmayacağı için yaşam alanlarımızın cehenneme dönmesi kaçınılmazdır. Bu da gelecek kuşaklarımızın yarınlarının kararmasıdır.  
Sayın yetkililerden dileğim, lütfen çevreyi kirletenlerin faaliyetlerini durdursunlar. Durdursunlar ki, ‘Karaman’ın Çukurova’sı’ diye nitelenen Karalgazi köyünün, Kaz Dağları’nın, Rize- İkizdere’nin, Bursa- Kirazlı Yaylası ve Salda Gölü’nün doğası, ormanları ve verimli toprakları sonsuza kadar özgür kalsın, insanlarımızın hizmetinde olsun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum