Yayıncılıkta yeni güç birliği

    World Türk Televizyonu, Gülümser TV ve İzmir Prodüksiyon güçlerini birleştirerek, İzmir’e yeni bir soluk katmaya geliyorlar.

    Yayıncılıkta yeni güç birliği
    18 Ocak 2024 - 09:34
    İzmir’deki birçok etkinliğin başarılı bir şekilde planlanması ve nihayete ermesini sağlayan İzmir Prodüksiyon, İzmir’in sorunlarını ele alacak programlarla ve deneyimli siyasetçilerin katılımı ile gerçekleşmesine vesile olacağı yayınlarla İzmir’e yeni bir soluk kazandırmak istiyor.



    Kuruculuğunu İzmir’in en başarılı yönetmenlerinden Engin Aktaş’ın yaptığı İzmir Prodüksiyon, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı’nın yönetimiyle başarılı yayınlar yapan World Türk Televizyonu ve Ahmet Gülümser’in sahibi olduğu Gülümser TV ile iş birliği yaparak İzmir’in sorunlarının çözümü için yetkili mercileri harekete geçirecek yayınlar yapmayı hedefliyor.



     Ayrıca müzik ruhun gıdasıdır sözü ile İzmirlilerin kulaklarının pasını silecek Notalar Firarda programı ile ünlü sunucu Hüseyin Karakuş ve Hasan Başkaya siz değerli izleyicilerin beğenisine sunulacak. 



     Geniş kitlelere ulaşması sağlanacak yayınları Gülümser TV youtube kanalından, World Türk Televizyonunu ise Türksat4A Frekans: 12265, Sembol 27500, V , DSmart 95.Kanal'dan takip edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum