Urla 2024'te Gastronomi turizmine hazırlanıyor

    "Sürdürülebilir Tarım, Gastronomi ve Turizmi ile Fark Yaratan Destinasyon Urla" toplantısı Organik Hiç Urla Zeytin Ormanı İşliğinde Hiç Kurucusu Duygu Özerson Elakdar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

    Urla 2024'te Gastronomi turizmine hazırlanıyor
    18 Ocak 2024 - 09:19
    Toplantıya İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Gözlet, Urla Bağyolu Derneği Başkanı Can Ortabaş, Urla Otelciler Birliği Başkanı Selçuk Özdil, Urla Gastronomi Derneğini temsilen Od Urla Şefi Osman Sezener ve Teruar Urla Şefi Osman Serdaroğlu ile Bademler Köyü Muhtarı Kudret Kublay katıldı.



    Toplantıda yabancı gastronomi turistine ulaşmak ve 2024 Yaz/Sonbahar dönemi içinde yurtdışı tanıtım çalışmalarına yönelik atılacak adımlar konuşuldu.



    Vatandaşı dinlediler 

    Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Gözlet, ilçemizde düzenlenen toplantı sonrasında İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban ile birlikte Bademler Köyünde kahvehanede vatandaşlarla buluştu. Bademler Muhtarı Kudret Kublay ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Elban ve Kaymakam Gözlet, vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler. Sorunların çözümü noktasında devletin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduğunu belirttiler.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum