• Reklam

Yangın uçakları için topladığın para nerede?

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Tunç Soyer SMS ile para toplamak için İzmir Valiliği’nden izin istemiş! Senin üç yıl evvel büyük İzmir yangınında topladığın paralar ile aldığın 'Yangın Uçakları' nerede?” sorusunu yöneltti.

Yangın uçakları için topladığın para nerede?
22 Şubat 2023 - 12:36
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan depremler ile ilgili depremzedeler ile bağışçıları buluşturan “Bir Kira, Bir Yuva” kampanyasını başlatma kararı almıştı.

Yürütülen kampanyanın bugünkü ayağında ise Halk TV ekranlarında saat 20:00’den itibaren bağışçılar canlı yayına bağlanarak bağışta bulunabilecek. Kampanya hakkında İzmirlilere ve tüm Türkiye’ye çağrıda bulunan Başkan Soyer, ‘dayanışma’ vurgusunda bulunurken İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e kampanyaya SMS ile katılım noktasında izin başvurusu yaptıklarını ancak bir dönüş alamadıklarını söylemişti.

Başkan Soyer’e tepki  Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı’ndan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Başkan Soyer’e yüklenen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, geçtiğimiz yıllarda yaşanan İzmir yangınını hatırlatırken, “Tunç Soyer SMS ile para toplamak için İzmir Valiliğinden izin istemiş! Senin üç yıl evvel büyük İzmir yangınında topladığın paralar ile aldığın “Yangın Uçakları” nerede? İzmirliler önce uçakları görse daha faydalı olmaz mı?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum