• Reklam

Villayı cephaneliğe çevirmişler

İzmir' in Buca İlçesinde, jandarma ekiplerince bir villaya yapılan baskında; tabanca, av tüfeği, fişek ve kurt başlı kazası bulunan kılıç ele geçirildi. Villada bulunan şüpheliler T.T., M.O. ve K.Ü., gözaltına alındı. 

Villayı cephaneliğe çevirmişler
20 Mart 2023 - 21:04
Bahri Karataş (KHA)

İzmir'in Buca ilçesinin 29 Ekim Mahallesi'nde kiralanan bir villada çok sayıda silah bulunduğu yönünde jandarmaya ihbarı yapıldı. İhbar üzerine, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordine ve talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Buca İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 17 Mart 2023 tarihinde belirlenen adrese operasyon düzenlendi. 



Yapılan aramada, 9 adet 9 mm çapında SIG SAUER PS226 marka tabanca, tabancaya ait şarjör ve 10 adet fişek, 1 adet MARTİN marka otomatik av tüfeği, av tüfeği ne ait şarjör  ve 5 adet fişek, 1 adet kurt başlı kabzası bulunan kılıç ele geçirildi. 

Villayı kiralayan T.T., M.O. ve K.T., isimli şüpheliler gözaltına alındı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, elektronik kelepce tedbiri ile ev hapsi cezası alarak serbest bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum