• Reklam

Uşak'ta 100. yıl kurtuluş konserleri başladı

UŞAK'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Ahmet Şafak sahne aldı. Konser alanı Türk bayraklarıyla kırmızı beyaza büründü.

Uşak'ta 100. yıl kurtuluş konserleri başladı
01 Eylül 2022 - 17:26 - Güncelleme: 01 Eylül 2022 - 17:32

Uşak Belediyesi tarafından kurtuluş 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde sergi, tiyatro, diorama açılışı ve konser yapılıyor. Dün gece Atapark'ta gerçekleşen İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu'nun mehter gösterisinin ardından Ahmet Şafak konser verdi. Konsere Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ayhan Kinden ve çok sayıda vatandaş katıldı. Oğuzhan Koç, Manga, Kıraç ve Demet Akalın gibi sanatçıların yer alacağı konserlerden ilki olan Ahmet Şafak konseri vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.



'MİLLİ MÜCADELE'NİN ŞEHRİ UŞAK'

Ahmet Şafak'a hediyelerini takdim eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, "Bu özel günümüzde bizlerle birlikte olduğu için kıymetli sanatçımız Ahmet Şafak beyefendiye huzurlarınızda çok teşekkür ediyor, kendisini kurtuluşun ve Millî Mücadelenin şehri Uşak'ımızda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu toprakların ilelebet Türk yurdu olarak kalması ve gelecek nesillere de bu ruhun aktarılması için Uşak Belediyesi olarak bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

""

AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul da sanatçı Ahmet Şafak'a teşekkürlerini sunarak "100 yıl önce bu topraklarda büyük savaşlar meydana geldi, Allah'a hamdolsun bu millet büyük zaferler kazandı. Rabbim İnşallah bir daha bu millete Kurtuluş Savaşları yaptırmasın. Ülkemizde bağımsız hür bir şekilde yaşamaya devam edelim. Türk Milleti ilelebet bu topraklarda payidar olsun" ifadelerini kullandı.

""

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ayhan Kinden ise Uşak halkını selamlayarak şehrin kurtuluşunun 100. yılını kutlarken, Ahmet Şafak ise Çakın'a teşekkür etti.



Öte yandan, 1 Eylül'de Manga, 2 Eylül'de Oğuzhan Koç, 3 Eylül'de Kıraç, 4 Eylül'de ise Demet Akalın'ın sahne alacağı ifade edildi.
 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum