Urla'yı talan eden tekne motoru hırsızları yakalandı 

    Urla' da son günlerde artan tekne motoru hırsızlığına karşı çalışma yapan İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddia edilen 1' inci Türk ve 4' ü Suriye uyruklu 5 şüpheliyi, fiziki takip sonucu Konak İlçesinde, hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri otomobil içinde kıskıvrak yakaladı.

    Urla'yı talan eden tekne motoru hırsızları yakalandı 
    19 Ağustos 2021 - 17:41
    Bahri Karataş (KHA)

    İzmir'in Urla İlçesinde 7 tekne motoru hırsızlığı yaptıkları iddia edilen biri Türk 5 şüpheli yakalandı.

    Son zamanlarda meydana gelen tekne motoru hırsızlıkları ile ilgili olarak Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan tarafından, özel ekip kuruldu. İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri 7 tekne motoru hırsızlığının gerçekleştirildiği İskele ve Gülbahçe bölgelerinde çalışma başlattı.



    Özel ekip,  merkez ve iskele polis bölgesinde meydana gelen 7 tekne motoru hırsızlığı olayı ile ilgili tanık bilgileri doğrultusunda kamera araştırmaları yaptı.

    Yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren kişileri ve hırsızlık olaylarında  kullandıkları 35 VM plakalı aracın sahibinin  şüphelisi  İlhan G., olduğunu tespit etti.İlçe  Asayiş Büro Amirliği ekipleri bahse konu araç takibe aldı.
    Yapılan takip sonucu   Konak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte araç ve içerisinde bulunan İlhan G. ve 4 Suriye uyruklu Muhammed El S.E., Muhammed El   E. ,Muhammed Ş.H. Fuad El H. olmak üzere toplam 5 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.Emniyette sorgulanan 5 şüpheli ilk ifadelerinde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiklerini söyledi.
    Yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edilecek. 
    Hırsızların yakalanmasıyla, tekne sahipleri derin bir nefes aldı. Tekne motoru çalınan mağdurlarda, hırsızları yakalayan emniyet mensuplarına teşekkür etti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum