• Reklam

Kimsesiz Osman öldürüldü

Urla'da sokaklarda yaşayan 58 yaşındaki Osman Küçük, kullanılmayan bir evde kesici aletle öldürülmüş olarak bulundu.

Kimsesiz Osman öldürüldü
19 Ağustos 2021 - 17:44
Bahri Karataş (KHA)

İzmir'in Urla İlçesinde, kullanılmayan bir boş evde 58 yasindaki bimekan olarak yaşayan Osman Küçük, kesici aletle öldürülmüş olarak bulundu.

Olay bugün saat 14.30 sıralarında Yeni kent Mahallesi Hüseyin Zeren Caddesinde bulunan  boş bir arazideki eski kullanılmayan  yıkık bir binada meydana geldi.

Arazide hayvanlarını otlatan vatandaşlar,kullanılmayan evden kötü kokular geldiğini farketti.Vatandaşlar evin içine girince ,yerde hareketsiz bir erkek şahsın yattığını gördü,durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri,şahsın iki gün önce hayatını kaybettiğini tespit etti.

Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan' da olay  yerine gelip bilgi aldı.İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri çevrede delil topladı,görgü şahitleri ile görüştü.

Metruk evde ölen kişinin  kimliğinin 58 yaşında bimekan olarak yaşayan Osman Küçük olduğu tespit edildi .Yapılan incelenede Küçük' ün kesici bir aletle öldürüldüğü belirlendi.Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, Osman Küçük' ün kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Polis,Osman Küçük' ün faillerini tespit etmek için çalışmalara başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum