Urla Rotary Kulübü'nden eğitime destek

    İzmir Urla Rotary Kulübü okulların fiziki koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarla eğitime destek olmayı sürdürüyor. Pandemi sonrası tekrar yüzyüze eğitime geçilmesiyle birlikte çeşitli okullarda yürüttüğü sınıfların yenilenmesi, bahçe düzenlenmesi gibi çalışmalarla çocukların daha iyi bir ortamda eğitim almalarına katkı sağlıyor.

    Urla Rotary Kulübü'nden eğitime destek
    18 Kasım 2021 - 11:30
    Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Kulüplerinden Urla Rotary Kulübü eğitime okulların fiziki koşullarını iyileştirerek yaptığı çalışmalarla katkı koymaya devam ediyor. Okulların ihtiyaçlarına yönelik tespit edilen alanlarda sınıf düzenlemesi, bahçe düzenlemesi ve tadilat çalışmalarıyla çocukların daha iyi fiziki koşullarda eğitim almalarına olanak sağlamayı amaçlıyor.
    Eğitimin bir ülkenin geleceğinde en önemli yere sahip olduğunu dile getiren Urla Rotary Kulübü Başkanı Hamdi Çoban, “Pandemi sonrasında okulların tekrar yüzyüze eğitime dönmesiyle birlikte okulların kapalı olduğu süre içerisinde bir takım ihtiyaçları doğduğunu tespit ettik ve bu alanda çalışmalar yürütmeye başladık.  Bunu gerek bize ulaşan gerekse bizim ulaştığımız okullarda, üyelerimizin maddi manevi katkıları ve bağışlarla sağladık. Şu ana kadar Urla İskele İlkokulu Anasınıfı’nın düzenlenmesi, Zeytinalanı İlkokulu ve Torbalı Atatürk Lisesi’nde Atatürk Büstü’nün yenilenmesi gibi ihtiyaçlarına yönelik bir takım çalışmalar yürüttük. Çalışmalarımıza dönem içerisinde başka okullarla da devam edeceğiz. Bize bu anlamda destek veren ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum