Urla, kaybolan balıkçı Ali için seferber

    İzmir'in Urla İlçesinde 4 gün önce bisikletiyle gezmeye çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ali Günaltın her yerde aranıyor.

    Urla, kaybolan balıkçı Ali için seferber
    17 Mayıs 2023 - 16:28 - Güncelleme: 17 Mayıs 2023 - 16:59
    Bahri Karataş (KHA)

    Özbek Mahallesi' nde yaşayan ve teknesiyle balık tutma turu düzenleyen 51 yaşındaki Ali Günaltın, 13 Mayıs’ta bisikletiyle Maksut'un yerinde görüldü. Bir süre oturup oradan ayrıldığı belirtilen Günaltın'dan o günden beri haber alınamıyor.



    Yakınları ve sevenleri ilçenin her yerine kayıp olan Ali Günaltın'ın fotoğraflarını astı, görenlerden yardım istedi. Kızkardeşi Meliha Günaltın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Abim Ali Günaltın 13 Mayıs Cumartesi gününden bu yana kayıptır. En son Özbek yolunda bisiklet sürerken görülmüş olup; saat 11:00 den itibaren bu yolda veya civarda görmüş olanların 0533 345 71 27 nolu telefona veya 112 Jandarma ihbar hattına bilgi vermelerini rica ederiz. En küçük bilgi bizim için önemlidir" dedi.



    Günaltın'ı bulmak için AFAD, jandarma asayiş ve jandarma komando, iz arama köpekleri, AKUT Yarımada ekibi operasyon sorumlusu Özer Başer, gönüllüler ve ailesi arama çalışmasına devam ediyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum