Urla'da tekrar esnaf başkanı seçilen Aydınhan ve ekibi Ata'nın huzurunda 

    Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara'da ziyaretlerde bulundu.

    Urla'da tekrar esnaf başkanı seçilen Aydınhan ve ekibi Ata'nın huzurunda 
    11 Mayıs 2022 - 09:31 - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 - 09:40
    Bahri Karataş (KHA)

    Geçtiğimiz ay yapılan seçime üç aday katıldı. Seçimi mevcut başkan Ahmet Birol Aydınhan ve yönetim kurulu üyeleri, en yakın rakipleri Murat Özün'ü geride bırakıp kazandı.
    İkinci dönem Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen Ahmet Birol Aydınhan ve yönetim kurulu üyeleri, dün Ankara'ya çıkarma yaptı.

    Aydınhan ve yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir'e gitti. Atatürk’ün kabrinde saygı duruşunda bulundular, ardından karanfil bıraktılar, Aslanlı yolda yürüdüler.

    Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giden Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimini İzmir CHP Milletvekili Tacettin Bayır karşıladı, meclisi gezdirdi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da gruba eşlik etti. Aydınhan ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısı konuşmasını da dinledi.

    Ahmet Birol Aydınhan, "Odamız yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine karanfillerimizi sunduk. Daha sonrasında 2'nci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü'nün kabrini ziyaret ettik. Görev süremiz boyunca çalışmalarımızın temelinde Atatürk ilke ve devrimleri olacak, bu anlayışla faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum