• Reklam

Meteoroloji'den çok sayıda ile son dakika uyarısı

Soğuk ve yağışlı bir bahar ayı geçiren Türkiye'de Mayıs ayının ortasına gelinmesine rağmen halen bazı bölgelerde kar yağışı görülüyor. Meteoroloji birçok kente sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den çok sayıda ile son dakika uyarısı
11 Mayıs 2022 - 10:25

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu (Elazığ ve Ardahan hariç) ile Adıyaman’ın batısının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Afyonkarahisar, Uşak çevreleri ile Kütahya'nın güneyi, Manisa'nın doğusu ve Denizli'nin kuzeyinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

YAĞMUR BEKLENEN İLLER

Yağışların; Afyonkarahisar, Uşak çevreleri ile Kütahya'nın güneyi, Manisa'nın doğusu ve Denizli'nin kuzeyinde yerel olmak üzere kuvvetli olması yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.Çarşamba hava durumuÇarşamba hava durumu

İSTANBUL'DA HAVA PARÇALI BULUTLU

İstanbul'da bugün parçalı bulutlu ve serin bir gün yaşanacak. Günün en yüksek sıcaklığının ise 21 derece olması bekleniyor.

ANKARA'DA YAĞMUR

Ankara'da yer yer yağmur beklenirken sıcaklıkların ise 22 derece civarında olması öngörülüyor.

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün haftalık raporunda ise 11 – 17 Mayıs tarihlerinde hava sıcaklıklarının Perşembe gününden itibaren iç ve doğu kesimlerde artacağı ve mevsim normalleri civarında, hafta sonunda kuzey ve doğu kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

12 MAYIS PERŞEMBE HAVA DURUMU

Perşembe günü yurdun batı kesimlerinde parçalı bulutlu ve güneşli, Karadeniz'in doğusunda kapalı, Doğu Anadolu'da yağmurlu havanın etkili olması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum