Urla'da pansiyon cinayeti sanığı koca yakalandı

    İzmir'in Urla ilçesinde 7 ay önce evlendiği eşi Dudu Yılmaz'ı bir pansiyonda boynuna sardığı kablo ile boğarak öldürdüğü iddiasıyla aranan Rıfat Y, polisler tarafından Konak ilçesinde sahilde gezerken kıskıvrak yakalandı. 

    Urla'da pansiyon cinayeti sanığı koca yakalandı
    17 Haziran 2023 - 21:38 - Güncelleme: 17 Haziran 2023 - 21:55
    Bahri Karataş (KHA)

    Urla İlçesinde cuma akşamı bir pansiyonda eşi Dudu Önal Yılmaz'ı kablo ile boğarak öldürdüğü öne sürülen Rıfat Y., Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin koordineli çalışması sonucu yakalanıp gözaltına alındı.

    Olay, dün akşam saat 17.00  sıralarında Urla Atatürk Mahallesi'deki bir pansiyonda meydana geldi. İddiaya göre, 3 gündür pansiyonda kalan Rıfat Y. ayrı yaşadığı eşi Dudu Yılmaz'ı  konuşmak için çağırdı. Genç çifti göremeyen pansiyon çalışanları, durumu 112'ye bildirdi. İhbarla pansiyona gelen polis ekipleri, girdikleri odada genç kadını boynuna kablo dolanmış halde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 21 yaşındaki Dudu Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Dudu Yılmaz'ın cansız bedeni, savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.



    Bir restoranda garson çalışan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen şüpheli koca Rıfat Y'nin o gün konuşmak için pansiyona eşini çağırdığı işletme görevlilerince bildirildi. Rıfat Y'nin olay sonrası kayıplara karıştığı belirtildi.

    Baş şüpheli koca kayıptı..

    Yetkilerden alınan bilgiye göre Rıfat Y., dün yeni bir başlangıç yapmak için eşini kaldığı pansiyona çağırdı. Burada bir süre konuştular. Tahminlere göre Rıfat Y., aldığı uyuşturucu maddenin etkisiyle tartıştığı eşinin boğazını kablo ile boğup öldürdü. Ardından da hiç bir şey olmamış gibi odadan çıkıp kayıplara karıştı. İddiaya göre zanlı öldürdükten sonra eşinin oturduğu evin önünden geçerken görüldü. Dudu Önal Yılmaz'ın cep telefonunu alan şüpheli Rıfat Y., eşinin arkadaşlarına whatsApp'tan mesaj atıp para istediği öğrenildi. Hatta para istediği bir arkadaşına Dudu Önal Yılmaz'ı öldürdüğünü yazdı.

    Şüpheli olarak aranan Rıfat Y'nin yakalaması için özel ekip kuruldu. Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin koordineli çalışması sonucu zanlı koca Rıfat Y, Konak ilçesinde Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda dolaşırken kıskıvrak yakalandı.

    Toprağa verildi 

    Hayatını kaybeden Dudu Önal Yılmaz'ın yapılan otopsinin ardından cenazesi ailesine teslim edildi. Urla Çarşı Hoca Ali Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından gözyaşları içinde Kuşçular Mahallesi'nde Mezarlığa defnedildi. Genç kızın anne ve babası cenazede ayakta durmakta güçlük çekti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum